2777
2789
عنوان

شما جای من بودین ساز یاد میگرفتید

96 بازدید | 13 پست

خودم خواننده نیستم هنوز ولی برنامه دارم که اهنگ بیرون بدم به علاوه ی اون در حال حاضر کاد مدلینگ انجام میدم 

سبک موسیقی که کار میکنم جاز ایرانی هست و تقریبا میشه یه چیزی تو مایه های ویگن برای کسایی که نمیدونن 

با این شرایط به نظرتون ساز یاد بگیرم اگه اره چی پیشنهاد میدین؟

پیانو چون ساز کامله و چون میخوای بخونی برای سلفژ بهت کمک میکنه

خوندن که الان هم میخونم از این نظر میگم که به نظرتون وقت میکنم کار کنم ساز ؟ چون دانشگاه باید برم و سر کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندن که الان هم میخونم از این نظر میگم که به نظرتون وقت میکنم کار کنم ساز ؟ چون دانشگاه باید برم و ...

همین خوندن الکی با آهنگ منظورتونه؟

اگه آره اصلا درست نیست اصلا اصلا اصلا 

اگه میخواین یه خواننده واقعی بشین حتما باید پیانو و سلفژ باشه وگرنه باید بیخیال شید 

میمونه ساز 

حتما حتما باید ساز پیانو باشه 

بازم دارم تاکید میکنم اگه میخواید حرفه ای واقعی بشید؛

همین خوندن الکی با آهنگ منظورتونه؟اگه آره اصلا درست نیست اصلا اصلا اصلا اگه میخواین یه خواننده واقعی ...

نه عزیزم خوندن الکی چیه سه چهار ماه بعد باید برم دنبال کار های موزیکام  کلاس میرفتم از بچگی و الان از نظر استادم سطحم حرفه ای هست ولی گفت نیاز نیست ساز یاد بگیری خواستم نظر بقیه رو هم بدونم

همین خوندن الکی با آهنگ منظورتونه؟اگه آره اصلا درست نیست اصلا اصلا اصلا اگه میخواین یه خواننده واقعی ...

ببخشید همه ی خواننده های حرفه ای پیانو بلندت الان؟

یه چیزی می‌دونم که میگم😂خواننده های الکی منظورم یه سری خواننده های بیسواد پاپه نه همه ی خواننده هام ...

من استادم با سواد بوده و سبکش هم پاپ نبوده و بین ساز ها گیتار بلده فقط من هم یه چیزی میدونم که میگم نیازی نیست همه پیانو بلد باشن 

از اینکه این سوال رو پرسیدم هم منظورم ار نظر زمان بندی بود که میتونم وقت کنم سازی یاد بگیرم یا نه

من استادم با سواد بوده و سبکش هم پاپ نبوده و بین ساز ها گیتار بلده فقط من هم یه چیزی میدونم که میگم ...

اوکی عزیزم حالا چرا اینقدر تنددد😂

بله من خودم موسیقی خوندم

تا ته گیتارم رفتم 

پیانوم بلدم

شمام استادت گفت باشه یادنگیر 

من فقط دارم میگم اگه میخوای حرفه ی حرفه ای بشی باید شروع کنی.