2777
2789

هفته ی ۲۰ بارداریمه و گاهی اوقات پایین شکمم انگار سفت میشه و قلبمه میشه و محکم نبض میزنه تکونای جنینم بصورت لرزش انگار حس میکنم همون موقع.. میخواستم بدونم طبیعیه این حالت؟؟

میشه لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین🙏💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله طبیعیه نصف بارداری رو گذروندی از الان خیلی مراقب خودت باش ر ا ب ط ه عمیق نداشته باشید که کیسه آب رو پاره میکنه من ۲۸ هفته کیسه آبم پاره شد و سزارین شدم چون زایمان قبلیم سزارین شدم.حسابی مراقب خودت باش و استرس نداشته باش و فقط لذت شو ببر.از هفته ۳۰ به بعد برو برای سیسمونی خریدن که خیلی لذت داره 

ابجی منم اینجوری بود ، استرسی ناراحتی چیزی نداری؟

نه والا خیلی ام خوبم فقط امروز بعد از ناهار حالت تهوع داشتم بالا آوردم میگم شاید بخاطر عوق زدنم بوده

بله طبیعیه نصف بارداری رو گذروندی از الان خیلی مراقب خودت باش ر ا ب ط ه عمیق نداشته باشید که کیسه آب ...

مرسی عزیزم همش فکر میکردم الان زایمان میکنم😅اتفاقا منم یه شب در میون نزدیکی دارم چقدر خوب شد راهنمایی کردی ممنونم🙏💖

مرسی عزیزم همش فکر میکردم الان زایمان میکنم😅اتفاقا منم یه شب در میون نزدیکی دارم چقدر خوب شد راهنما ...

اون وروجک داره تکون میخوره حالا هر چی بری جلو تر تکوناش انقدر زیاد میشه که وحشت میکنی که با خودت میگی این وروجک آدمیزاده یا .....

اون وروجک داره تکون میخوره حالا هر چی بری جلو تر تکوناش انقدر زیاد میشه که وحشت میکنی که با خودت میگ ...

ببین حتی تحریک شدنم اصلا خوب نیست من چون تجربه کردم میگم.باید جلوی خودتو بگیری تحریک نشی .تو این دوران بعضی ها میل جنسیشون هزار برابر میشه 😂

ببین حتی تحریک شدنم اصلا خوب نیست من چون تجربه کردم میگم.باید جلوی خودتو بگیری تحریک نشی .تو این دور ...

وای خوده من😅خیلی میل جنسیم بیشتر شده ولی چون واسه جنین میترسم خطر داشته باشه خیلی سعی میکنم بروز ندم😂

ببین حتی تحریک شدنم اصلا خوب نیست من چون تجربه کردم میگم.باید جلوی خودتو بگیری تحریک نشی .تو این دور ...

آره الان مثل حالت لرزش حس میکنم حرکتاشو😍

از هفته ی چندم قشنگ از روی شکم حرکتش دیده میشه؟