2777
2789
عنوان

خونه طبقه اول پنجره رو به خیابون

262 بازدید | 10 پست

به عبارتی واحد شمالی ملک جنوبی.

پنجره ‌دوجداره هست اما همچنان نگران سروصدای بیرونم.

خیابون هم خیابون اصلی پرتردد نیست. 

اینم بگم که زیرش لابی هست و ورودی در پارکینگ هم سمت دیگه هست. 

گرمایش از کف داره و زمستون کف سردی نداره.

ما الان طبقه اولیم، نزدیک خیابون، فعلا که همش در و پنجره ها بسته ست و اسپیلت روشنه، صدایی نمیاد 

دیگه پاییز و زمستونو نمیدونم 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق خواب هم سمت خیابونه؟اگر آره که متصرف شو

آره اتاق خواب هم سمت خیابون هست 😫 

دیگه خونه رو خریدم اما فعلا مستاجر نشسته

خودمم مستاجرم و چندماه دیگه میرم ساکن میشم.

از مستاجر پرسیدم گفتش نه اصلا سروصدا نیست. 

ایشالا که پاییز و زمستون هم همین باشه

ایشالا مرسی🙏🏻

من خودم گرمایی ام و توی فصل سردم پنجره هارو یه خورده باز میذارم هوای خونه عوض شه و خنکی بیاد، اما وقت خواب کامل میبندم همه رو دیگه سر و صدا نمیاد، چون وقتی سر وصدا باشه اصلا خوابم نمیبره 

خونه قبلیم مجتمع بود بچه ها میومدن توی حیاط بازی میکردن، وقت خواب پنجره هارو می‌بستم خیلیی صدا کم میشد 

شما هم نگران نباش اگه پنجره هاش دوجداره باشه مشکل سر وصدا حل میشه 

خونه تونم مبارک 😍الهی خیرشو ببینید، دعا کنید ما مستاجرا هم خونه دار شیم 😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ایشالا مرسی🙏🏻من خودم گرمایی ام و توی فصل سردم پنجره هارو یه خورده باز میذارم هوای خونه عوض شه و خن ...

ممنون عزیزم ❤️

شما هم ان شاالله به زودی صاحب خونه بشین 🙏

ممنون عزیزم ❤️ شما هم ان شاالله به زودی صاحب خونه بشین 🙏

الهی آمـــــین، مررسی😍😇