2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودمم جدا شدم ولی ترسی ندارم طرف بره از همسرسابقم تحقیق کنه

در حالت کلی میگم تحقیق از همسر سابق نمیدونم تا چد کار درستیه ؟ ، چون ممکنه برای اذیت کردن دروغ هم بگن.

ولی خب تحقیق ، تلاش برای شناخت ، توجه به اخلاق و رفتارهای هم و در صورت نیاز کمک گرفتن از مشاور خوب و کاربلد ، برای هر دو طرف لازمه. 

اره عزیزمولی بخدا این مردا ترسناک شدن

والا من مرد خوب دیدم مرد بدم دیدم نوع نگاه ادم پیداس با چن بار بیرون رفتن باهاش تو اشنایی متوجه میشه ادم خوبه یا ن برای زندگی و اینکه اره باید تحقیق کرد محل کار زندگیشون 

باید بری از زنش بپرسی.

من رفتم از زن سابق همسرم علت طلاقشون رو پرسیدم ولی همسرم اینو که ال بوده بل بوده نگفت همون چیزی رو گفت که اون خانم بهم گفته بود بقیه هم می دونستن علت طلاقشون رو.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

برای دختر عموی من یه خواستگار اومده بود بعد همش میگفت همسرم بهم خیانت کرده 

خوشبختانه من از طریق فضای مجازی دخترو رو پیدا کردم و پیجشو برای دختر عموم فرستادم اونم ازش پرسیده بود چرا جدا شدین گفته بود به شدت دروغگویه 

ولی دختر عموم باهاش ازدواج کردو چند ماه پیش به اختلاف شدید داشتن که دختر عموم قهر کرد رفت خونه باباش 

حالا سر چی ؟

سر اینکه پسره بهش دروغ گفته رفته ماموریت بیرون شهر ولی رفته بوده با دوستاش شمال

پس مردا هیچوقت عوض نمیشن

اره عزیزمولی بخدا این مردا ترسناک شدن

ببین مثلا دایی من جدا شد از زنش

دایی من واقعا زنشو دوست داشت نه اهل سیگار بور نه دود و این چیزا 

ماشین به نام زنش زد خونه رو به نام زنش زد ۲ تا مغازه به نام زنش زد برای زنش جنس زد تو مغازه کار کنه

خودش  کار میکرد پول و دو دستی تقدیم زنش میکرد

زنش خراب بود با مردا میخوابید همه مردم شاهدن با مردای متاهل رابطه داشت زندگی مردمو خراب میکرد

داییم پشت زنش بود همیشه به خاطر زنش رو خونوادش میموند هر چی زنش میگفت همون بود...

الان نمیشه گفت دایی من ادم بدیه فلانه خب زنش واقعا خیانت کار بود با این که زنش خیانت کرد باز هم دایی من گفت بیا با هم زندگی کنیم به خاطر بچه ها تا این حد بهت بگممم...

الام یکی از اشناها با پسر مجرد ازردواج کردخ زنه مطلقه بود هر روز خانواده پسره میکوبن تو سرش میگن مخالف بودیم جداشو