2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید

46 بازدید | 6 پست

شوهرم تصادف کرده طرف اول فرار کرده بود از صحنه تصادف حالا برگشته رضایت میخواد میخوام رضایت بدم طرف گفته یه پولی بگید بدم که ماشینم ازاد شه و خودمم زندان نیفتم اخه گواهی نامه نداره ۵ ماه هم برا شوهرم استراحت نوشتن و تا اون موقع ماشینش توقیف  حالا نمیدونیم چقد بگیم از طرفی دکتر گفت رضایت ندید شما که نمیدونید بعدا چقد هزینه شه به نظرتون چقد بگیم استخوان نازک نی شکسته پلاتین خورده مچ پاشم هم در رفته بود هم فک کنم شکستگی داشت اونم پین خورده  سه بار اتاق عمل رفته 

زندان نمیفته . رضایت ندید تا طول درمان مشخص بشه دیه تعیین بشه و ...

اخه بیمه هم نداره 

ماشین رو تازه خریده زن و بچه هم داره از طرفی خودمم دیگه حوصله دادگاه رفتن ندارم باردارم کسی رو هم ندارم دنبال کارامون بیفته شوهرمم که نمیتونه جایی بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندان نمیفته . رضایت ندید تا طول درمان مشخص بشه دیه تعیین بشه و ...

خودمونم چیزی الان تو دست و بالمون نیست گفتیم اگه الان چیزی بده بهتره تا بره برای پنج شش ماه دیگه هزینه های درمانشم باید الان از جیب بدیم 

خودمونم چیزی الان تو دست و بالمون نیست گفتیم اگه الان چیزی بده بهتره تا بره برای پنج شش ماه دیگه هزی ...

در هرصورت من اونی رو گفتم که میدونستم . الان که شما نمیدونید هزینه شوهرت چقدر میشه . باید مشخص بشه چقدر هزینه داره چقدر دیه تعیین میشه تا بعد تصمیم بگیرید وقتی همه اینا مشخص شد قبل از دادگاه میتونید برید رضایت بدید . برای اینکه ماشینش رو آزاد کنن باید بره دادسرا تامین مناسب  بسپاره اونا دستور میدن ماشین رو بهش بدن