2777
2789
عنوان

هرکس میتونه کمکم کنه

220 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من با یه آقایی ب شکل مجازی اشنا شدم اولین روزها میگفت من قصدم از رابطه ازدواجه منم باور نمیکردم میگفتم مگه توی مجازی ادم میتونه دختر پیدا کنه برا خودش ،اونم میگفت اره برام فرقی نمیکنه 

مجازی و حضوریش ،خلاصه چون شغل خوبو قیافه خوبی داشت منم قبول کردم ادم کاریزماتیکی هم بنظر میومد ،روزای اول میدیدم این فقط داره راجب مسائل +۱۸صحبت میکنه

و ی جورایی فهمیده بودم این دنبال چیز درستی نیست

اما هی خودمو گول میزدم میگفتم شاید هر کسی یه شکلیه دیگه،دیشب ب طرز عجیبی فهمیدم این زن و بچه داره بچش یه سالشه ،اخه جالب اینجاست راجب ازدواجم خیلی حرف میزد ک ازدواج کردیم باید فلان مدل لباس بپوشی من سر تیپ خیلی حساسم فکر نکنین گفتخ باید پوشیده باشی کاملا هم برعکسش،،،خلاصه من فهمیدم این زن و بچه داره و داشته منو بازی میداده  چجوری باید بهش بگم اینو ،من همش یه شگ هایی داشتم نسبت بهش فکر میکردم ک دورش پر باشه و یکی از گزینه های رو میز باشم ولی اصلا فکر نمیکردم زنو بچه داشته باشم بااین وجود چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که زود متوجه شدی قشنگ حقشو بزار کف دستش پرتش کن از زندگیت بیرون من بودم زنشو پیدا میکردم به ...

اتفاقا زنشم پیدا کردم ۴سال ازم کوچیکتره طفلک ،چی بهش بگم اخه زندگیشو خراب کنم