2777
2789
من فقط گفتم چه عجیب وااااااا؟؟؟؟؟

امان از جهل رو ب اون مرده گفتم ک تازه اومده نی نی سایت

ب خودت نگیر گلم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها فکر کردم چندشت میشه که نمیری سعی کن به ترست غلبه کنی حس عشقی که حیوون ها دارن رو تو هیچ موجودی ن ...

فوبیا با ترس خیلی فرق می‌کنه اصلا دست خود آدم نیست یبار با بچه گربه اومدن مثلا به من کمک کنن من رنگم شد مثل گچ ضربان قلبم چنان بالا رفت اورژانس اومد

همه جا گربه وجود داره دلیل نداره بیاریم تو خونهگربه هم بخاطر مدفوعش نجس هس برین بخونینو هیچ جای قران ...

بله مدفوع اره 

غذایی که گربه‌ها از آن خورده‌اند، حلال تلقی می‌شود و آبی که گربه‌ها از آن نوشیده‌اند برای وضو مجاز است. ویکی پدیا 

امام کاظم (ع) فرمود: خانه‌تان را از سه چیز خالی نگه ندارید که آن‌ها خانه را آباد می‌نمایند: 1- گربه 2- کبوتر 3- خروس و اگر با خروس مونسی (مرغ) هم باشد، مانعی ندارد.

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 
امان از جهل رو ب اون مرده گفتم ک تازه اومده نی نی سایتب خودت نگیر گلم

متاسفانه سایت پر شده از مرد دائم درخواست میدن آدم میمونه چیکار کنه همشم میگن عکستو بده چرا تو سایت زنونه اینقده مرد باید باشه؟؟؟؟؟؟

خدا با موجوداتش غرضی نداره

یه دسته حرام گوشتن یه دسته حلال گوشت

پاک و نجسی شون هم همینطور

ما نمیتونیم گوشت سگ بخوریم

ولی گوسفند و بله و....

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

من فقط گفتم چه عجیب وااااااا؟؟؟؟؟

محلش ندید. تاپیکش رو گم کردم وگرنه براتون می‌فرستادم. تو نی نی سایت خیلی ها حاجتشو گرفته بودن

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 
بله مدفوع اره غذایی که گربه‌ها از آن خورده‌اند، حلال تلقی می‌شود و آبی که گربه‌ها از آن نوشیده‌اند ب ...

اون مال زمانی بود ک همه حیاط داشتن و گربه ها تو حیاط بودن ن اینکه مثل الان گربه رو بیارن تو حال و اتاق خاب زمان حال با زمان امام خیلی فرق داره 

ب هرحال شما برین گربه نگه دارین ب من ربطی نداره

ولی من خودم بااین افراد مخالفم حتی خونه ای ک گربه و سگ نگه دارن نمیرم چون بنظرم اون خونه نجسه

حتی بیرون میبینم چندشم میشه

برعکس سگ گربه حیون پررو و بدذاتیه 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍