2777
2789
عنوان

قصد ازدواج دارم ولی خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 37 پست

نمیدونم چی بگم چون همه ی نذر و دعاها مستجاب نمیشه ولی حتما زمانی که جوون تر بودی خاستگاراتو رد کردی 

.

الان همه پسرای خوب رل دارن 😐

منم بین همسن و سالام تنها کسیم که رل جور نکردم چون خوشم نمیاد 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فکر میکنی با کسی دوست بشی میاد میگیرتت اشتباه نکن من ۲ سال دوستم وابسته اش شدم یعنی دیونه اش شدم ...

خب طرفت بگیر نیست یا شایدم امکان ازدواج نداره اتفاقا همون اوایل باید انگیزه اش از دوستی رو می فهمیدی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
منم درد تو رو دارم بخت سیاهمون دعانویست خوبه؟؟

والا نمیدونم ۱ نفر یکی بهم معرفی کرد که اونم دختر خاله اش رفته بود نتیجه گرفته بود دختر خاله از دوستش گرفته بود بهش پیام دادم گفت بعد از نماز صبح برات سرکتاب میگیرم اما دوستم میگفت از به دختر خاله اش مثلا میگفت قلب گوسفند بخر یه جا خاک کن چیزای عجیب میخواسته 

یکی دیگه یمعرفی کردن اونم قط حضوری رقرار آدرسش بفرستن هنوز نفرستادن

خب طرفت بگیر نیست یا شایدم امکان ازدواج نداره اتفاقا همون اوایل باید انگیزه اش از دوستی رو می فهمیدی

وابسته عشق قبلش خبر نمیده که تو این تاریخ میخای عاشق بشی بعد اونجوری میخاد بشه

وابسته عشق قبلش خبر نمیده که تو این تاریخ میخای عاشق بشی بعد اونجوری میخاد بشه

حس میکنم باید ازش فاصله بگیری خودش میاد سمتت از اونا است که وقتی چیزی رو داره قدر نمیدونه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
حس میکنم باید ازش فاصله بگیری خودش میاد سمتت از اونا است که وقتی چیزی رو داره قدر نمیدونه

من حتی ۱ روز بدون اون نمیتونم یعنی وقتی یه روز نیست همش گریه میکنم عصبی ام 

یعنی یه جور شده حاظر شدم از تهران پاشم برم زاهدان پیش دعانویس 

اگه مرد مذهبی دوس داری برو مجالس هئیت و اینجور جاهااگه شاغلی تو محیط کار بگرد یکیو پیدا کن که ازش خو ...

نه مذهبی نیستم. اعتقادات خودم‌ رو دارم ولی از لحاظ پوشش امروزی هستم. اهل حجاب سر نیستم