2777
2789
عنوان

خانوما لطفا

27 بازدید | 5 پست

پسری که از همه نظر عالیه 

هم شغلش هم خونه و ماشین و تحصیلات و خانواده و بجز اینا تا حد خودش با دین هم اوکیه تا حالا تو زندگیش هم با هیچ دختری رابطه نداشته 

هیچ حرفی هیچ حرفی درباره رابطه جنسی در طول دوران دوستی نزده پسر خوبیه برای ازدواج ؟ 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
ظاهرا از رو چیزایی ک گفتی میشه گفت بله... ولی بهتر باید شناخت

شناخن کامل رو دارم بهش 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناخن کامل رو دارم بهش

ببین اگه طرز تفکرتون هم یکی باشه اوکیه ینی هر سبک زندگی ک تو دوس داری اونم دوس داشته باشه مثلا  تو حجاب بخوای اونم بخواد یا برعکس  و. خیلی چیزای دیگه. خط قرمزاتون یکی باشه

ببین اگه طرز تفکرتون هم یکی باشه اوکیه ینی هر سبک زندگی ک تو دوس داری اونم دوس داشته باشه مثلا تو ح ...

از همه نظر امتحان کردم هرچی من گفتم اونم تایید کرده