2777
2789
عنوان

سفارش مشتری رو اماده کردم صبح ببره یهویی اخرشب پیام داده کنسل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 80 پست
یعنی میخوای پول نگیری نونا را تحویل بدی؟؟فقط شماره کارت بدی خودش هر وقت خواست بزنه به حسابت؟

چیکار کنم چی بهش بگم؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مقدار پول همیشه به عنوان بیعانه بگیر که راحت نتونن کنسل کنم.و اینکه ساعت بذار مثلا بگو تا ۱۸ یا۲۴ ...

مرسی از راهنماییتون ممنون

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

این نون تست های سزار هست

همبرگری هم صدتا سفارش داده بود

اونا رو بسته بندی کردم

خونه تاریک بود با فلش گرفتم 

⚘️ ان شالله دست ب خاک زنی واست جواهربشه ب حق۵تناحسنت آفریت

محبت دارین عزیزم قربونتون 

قیمتش چقدر میشه چهل تا نون تست؟

چون اینانون‌تست سزار هست هر یه مکعبش ۷۰تومان

واااای نون تست ک تو فریزر خراب میشهبگو لای فویل بپیچه بذاره

نه گلم نون تست و هرنونی داخل نایلون هیچی هوایی بهش نرسه 

ولی خب کار خونگی فرق داره با اینکه برای مصرف خودمون بذاریم فریزر

چون من دوست دارم تازه تازه به مشتری تحویل بدم

چیکار کنم چی بهش بگم؟

وای اسی اصلا کاسبی بلد نیستی

اولا بیعانه بگیر 👈🏻همون اول کار بگو چهل تا نون میشه فلان قدر که نصفش و الان به عنوان بیعانه پرداخت میکنید تا من سفارشتونا ثبت کنم (اگه بیعانه ندین خبری از ثبت سفارش نیست) نصف دیگه هم زمانی که اومدین نونا‌ را  تحویل بگیرین. ببین همون لحظه شماره کارت میدی میگی بزنن به حساب نه اینکه حالا طرف بره هر وقت دلش خواست پول بزنه به حسابت.

ببین تو الان کارت اینه قرار نیست واسه کسی صلواتی کار کنی ، پس جدی باش.

یه جوری رفتار کن انگار کلی مشتری داری الان سفارشش و ثبت نکنه دیگه وقتت پر میشه.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

شما کجا هستید با این همه هنر؟ چطور میشه سفارش داد؟؟؟

من اصفهانم عزیزم خیلی به این کار علاقه دارم شدیدا

پیج هم دارم اموزش دارم تو‌پیجم

۸ساله‌ تو این کارم چندین مدرک بین المللی نان گرفتم