2777
2789

بگین

کلا قید دوستاشو بزنه

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون اوایل باهاش دعوا شدیدی کردم دوست بودیم بهم گف نمیتونی تحمل کنی کات اگرچه دوست دارم ولی دوستامم دوست دارم الان اونا هم همه متاهلن باهم میریم و میایم خیلی خوش میگذره شدن عین داداشام وزناشونم عین‌خواهرممم چندساله از دوران دوستی میذیم و میایم باهم خیلیم خوش میگذره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من توی نامزدی به شوهرم گفتم من میشم رفیقت همه کست پایه هر خرابکاری بخوایی هستم هر جا بخوایی ساعت سه شبم باهات میام ولی فقط با من باش دوران نامزدی هم چون شهرامون دور بود گفتم هر جا میری برو فقط قبلش بهم بگو

خداروشکر دیگه ندیدم با دوستاش جایی بره حتی عروسی دوستش دعوت شدیم قراره باهم بریم هر موقع هم دلش خواسته حتی نصف شب رفتیم تو شهر دور زدیم و...

من اون اوایل باهاش دعوا شدیدی کردم دوست بودیم بهم گف نمیتونی تحمل کنی کات اگرچه دوست دارم ولی دوستام ...

دوستای خوبی نیستن اهل مشروب و اینان

امکان نداره این حرکتو بزنه و شما هم حساس نباش تو این مورد چون رفتار کودکانه اییه بخوای ساپورتش کنی ا ...

اخه دوستاش مناسب نیستن

ادما رو نمیشه تغییر داد🫠حتی اگه بهش گیر بدی بگی نرو و فلان باور کن ! قایمکی بازم این کارو میکنه ادم ...

توروخدا راه حل بدین

دوستای خوبی نیستن اهل مشروب و اینان

اگه ب درد نمیخوره قضیش فرق می‌کنه منم درک نمیکردم تا اینک دیدم برای شوهرم چقد فداکاری میکنم واقعا هرجا نیازشون داشته باشه پشتشن ۳تان و من گاهی حسودیم میشه ک من ازین رفیقا ندارم انقد باهاشون خوش میگذره منی ک همیشه سر این قضیه دعوامون بود الان خودم میگم برنامه بگین آخرهفته ها بریم خونه همدیگه یا بیرون ب نظرم ی بزرگتر بنداز وسط باهاش حرف بزنه و نصیحتش کنه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اخه دوستاش مناسب نیستن

دوستای همسر منم خوب نبودن باهاشون مشروب میخورد اوایل نامزدی میخواست بگه میترسید 

ولی وقتی گفت من مشروب میخورم خیلی ناراحت شدم ولی به رو نیاوردم خندیدم چون اگه دعواش میکردم از اینکه حقیقتو گفت پشیمون میشد 

بارها بهش گفتم من پایه مشروب خوری هاتم‌ میشم البته بجز دوستاش کسی نمیفهمه از فامیلامون هیچکی

تو خونه شده خریده اورده دو لیوان ریختیم ولی من نخوردم کنارش نشستم ولی گفتم تلخه دوست ندارم

دیگه کم کم از سرش افتاد خیلی وقته نخورده و اگرم بخوره فکر میکنم اونقدری که من باهاش خوب رفتار میکنم و خوش میگذرونه رفیقاش نمیتونن🤷😁

دوستای همسر منم خوب نبودن باهاشون مشروب میخورد اوایل نامزدی میخواست بگه میترسید ولی وقتی گفت من مشرو ...

ممنونم بابت حرفات