سلام دوستان...شما برای اسیدی شدن واژن از شیاف واژیسان لاکتیک اسید استفاده کردین؟ برای جنسیت دختر....
باید قبل از نزدیکی استفاده بشه یا بعدش...ممنونمیشم جواب بدین
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ دخترم هستم که فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ دخترم هستم که فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام روهان جان،میدونم این پست قدیمی هست ولی برای منم سوال شده،آیا شما از این شیاف استفاده کردین و نتیجه ای داششته؟خواهش میکنم اگه پیام رو دیدی جواب بدین