2777
2789
عنوان

میشه توجه کنید لطفاراجب بلوغ زودرس سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 52 پست
خوب گلم یکم مواظب باش نزار فیلم زیاد بینه گوشی نده دستش. احتمال پوف کرده نترس

اخ بدم از این حرفای عوامانه میاد چه ربطی به فیلم داره آخه بلوغ یه چیز فیزیولوژییه گاهی بچه های سه ساله هم علائم بلوغ نشون میدن مثل یکی از اشنهای ما بچه سه ساله چه میدونه فیلم چیه آخه 😐😐😐

ببرش دکتر فوق تخصص غدد کودکان اگه باشه معایته میکنه گرچه میگن هشت سال دیگه زود رس نیست و طبیعیه

واقعا؟؟آخه خودم و خواهرام توی دوران راهنمایی تازه برجستهگیش زدبیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوم که خوبه من کلاس اولی هم دیدم...🤦🏻‍♀️

وای خیلی بده😕من یادمه کلاس هفتم تازه یکم برجسته شده بود اینقدرر از خودم بدم میومد خجالت میکشیدم همش😂حالا تو دهه نودی ها خیلی سن اومدخ پایین

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بیخیال نیستم سوال کردم بعدش فکر میکنی ببری دکتر آونقدر دارو میدن که هزار جور عوارض داره

خانوم دخترت داره دچار بلوغ زودرس میشه بدنش مو درآورده

بعد از عوارض دارو حرف میزنین 

لایک نکن خواهر منننن  
میشه درمان کرد یا ن..بخدادارم میمیرم ازاسترس

اره عزیزم درمان کامل داره اصلا نگران نباش بهش دارو میدن بلوع رو کامل میندازت عقب تا سن طبیعی خودش برسه دختر خاله من اینجور بود تا ۱۲ سالگی انداختن عقب براش الان کاملا طبیعی هستش قدش ماشاءالله بلندددد اصلا نترس من خیلی اطلاعاتم در تین باره بالاست 

نمیدونم والا..کاش یه سر بری دکتر شاید یه دارویی چیزی داشته باشه جلوگیری کنه..شایدم اصلا بلوغ نباشه برو دکتر عزیزم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

وای خیلی بده😕من یادمه کلاس هفتم تازه یکم برجسته شده بود اینقدرر از خودم بدم میومد خجالت میکشیدم همش ...

وای اره🥲😂

خیلیییی معلوم نیست علتشم چیه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

واقعا؟؟آخه خودم و خواهرام توی دوران راهنمایی تازه برجستهگیش زدبیرون

ربطی نداره سن بلوغ با توجه به تغدیه و تغیرات سبک زندگی و کیفیت زتدگی ها اومده پایین اصلا نترس ففط برا خیال راحتیت ببرش دکتر یه سری ازمایشات داره و مشکلی هم نیست 

ببرش حتما دکتر غدد

آزمایشو 

عکس دست میگیرع اگه لازم باشه آمپول میزنه براش 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
وای اره🥲😂خیلیییی معلوم نیست علتشم چیه

😂😂😂من فکر میکردم دارم مامان میشم دیگه..

دکترغددببرم؟؟

اره حتماااا ببرش البته یه.دکتر غدد خوب

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎