خوب گلم یکم مواظب باش نزار فیلم زیاد بینه گوشی نده دستش. احتمال پوف کرده نترس
اخ بدم از این حرفای عوامانه میاد چه ربطی به فیلم داره آخه بلوغ یه چیز فیزیولوژییه گاهی بچه های سه ساله هم علائم بلوغ نشون میدن مثل یکی از اشنهای ما بچه سه ساله چه میدونه فیلم چیه آخه 😐😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خیلی بده😕من یادمه کلاس هفتم تازه یکم برجسته شده بود اینقدرر از خودم بدم میومد خجالت میکشیدم همش😂حالا تو دهه نودی ها خیلی سن اومدخ پایین
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
اره عزیزم درمان کامل داره اصلا نگران نباش بهش دارو میدن بلوع رو کامل میندازت عقب تا سن طبیعی خودش برسه دختر خاله من اینجور بود تا ۱۲ سالگی انداختن عقب براش الان کاملا طبیعی هستش قدش ماشاءالله بلندددد اصلا نترس من خیلی اطلاعاتم در تین باره بالاست
نمیدونم والا..کاش یه سر بری دکتر شاید یه دارویی چیزی داشته باشه جلوگیری کنه..شایدم اصلا بلوغ نباشه برو دکتر عزیزم
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
واقعا؟؟آخه خودم و خواهرام توی دوران راهنمایی تازه برجستهگیش زدبیرون
ربطی نداره سن بلوغ با توجه به تغدیه و تغیرات سبک زندگی و کیفیت زتدگی ها اومده پایین اصلا نترس ففط برا خیال راحتیت ببرش دکتر یه سری ازمایشات داره و مشکلی هم نیست