2777
2789
عنوان

کسایی که عمل بینی کردن بیایید

151 بازدید | 13 پست

بعد چند وقت ورزشو شروع کردین من میخوام  عمل کنم اما نمیتونم تا ۶ ماه ورزش نکنم هیکلم تازه داره فیت میشه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
من بعد ۷ ماه میخواستم شروع کنم ک زدن شکوندن دماغموحالا باید وایسم ی سال بشه ترمیم کنم و بعد دوباره ب ...

من بدنسازی کار میکنم خیلی دودلم عمل کنم  یا نه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بینت خوب نیس عمل کن من خیلی راضی بودم واقعا خوشگل شده بودم تنها حرکتیه ک پیشنهاد میدم ب همه ولی ح ...

من نمیدونم دماغم بد یا خوبه ولی همه میگن عمل کنی قشنگ میشی 

اگ بینت خوب نیس عمل کن من خیلی راضی بودم واقعا خوشگل شده بودم تنها حرکتیه ک پیشنهاد میدم ب همه ولی ح ...

من شش روزه عمل کردم پشیمونم 😓😓😓😭

فرمشو ک دوست نداشتم عیچی دیروز ک رفتم اتاو بردارم چند نفر اونجا گفتن بینیت کجه 

رفتم اتاق دکتر گفت با انگشتت هر روز بده سمت چپ خب کجه ک گفت 

اصن نذاشت من حرفی بزنم 

چ غلطی بکنم 

🥰
خب پس بده ک میگنپس حتما عمل کن ماه میشیقشنگ گونه جونه زاویه فک هم چی میزنه بیرون

اگه نتونم ورزش کنم که اصلا عمل نمیکنم

من شش روزه عمل کردم پشیمونم 😓😓😓😭فرمشو ک دوست نداشتم عیچی دیروز ک رفتم اتاو بردارم چند نفر اونجا ...

اخیی ببین درست میشه فرمش ولی کجیشو نمیدونم

ورم و فرم اینا درس میشه

مبارکت باشه 

الان دیگ کجیش رو مخمه 😭😭😭

نمیدونم در چ حده ولی آوار شو سر دکتر حتما کوتاه نیا

من دوستم همین بود دکتر گردن نمیگرف اخر با داد بیداد و ابرو بری ترمیم کرد بعد ی سال 

ت ام برو مطب داد بیداد کن 

نمیدونم در چ حده ولی آوار شو سر دکتر حتما کوتاه نیامن دوستم همین بود دکتر گردن نمیگرف اخر با داد بید ...

دیگه جرات ندارم جلوشوهرم چیزی بگم 

همینم با کلی جر و بحث اجازه داد برم 

الان چجوری بخوام برم ترمیم 

🥰