2777
2789
عنوان

مهمان نوازی مهمونی امشب ک رفتم

676 بازدید | 27 پست

امشب برای اولین بار با شوهرم و بچه هام رفتیم خونه برادر شوهر،جاری من ازم ۱۰سال کوچکتره ،شوهرم اهل یه استان دیگه ن و شهر ما زندگی میکنن،اینم شروع کرد ب بدگویی از همسایه ش،که آره این مشهدی ها مثل ما مهمون نواز نیستن رو ب شوهرم ،اینم تایید کرد که آره و اینا،منم ک بی زبون😪یعنی قشنگ منو خراب کرد،بعدم باز ازم میپرسه کی خونه مادرشوهرم رفتیم،ک بخاطر امتحانای پسرم و یه مسائلی چن وقتیه نرفتیم راهشون هم دوره،خیلی موذی و بی مبالات هست ،بخاطر این کارش ازش متنفرم،ازین ببعد با این چکار کنم؟شما باشین چ رفتاری میکنید؟

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جاری بی شخصیتی هم من دارم هرموقع منو میبنیه شروع میکنه یه تیکه از کلماتی که مرسومه میگه قاه قاه میخنده 

چندش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چندین بار تاحالا توهین ب محل زندگیم شده ولی خودمو درگیر بیشعوری بعضی از اشخاص فرومایه نمیکنم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من چهارتا جاری  دارم باهیچکدوم رفت و امد ندارم اوناهم باهم رفت و امد ندارن 

ماجاری رواقوام حساب نمیکنیم بیشتر میچسبیم به خارشوهرو مادرشوهر. حالمونم خیلی  خوبه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗