2777
2789
عنوان

صاحبخونه مون یهو پول پیش میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 58 پست

با همچین شرایطی از جایی دو ماه وام پیدا نمیشه همون وام مستاجرینم میری بانک میگه باید تو بانک ما سرمایه و پول و امتیاز داشته باشی 

بهتره یا طلا بفروشی یا هم جا به جا شید ۳۰۰ دادی خب حتما جای دیگه پیدا میشه ۲_۳ تومن اجاره بگیره اون همه رهن نخواد ،ما خودمون که از کی داریم جمع میکنیم الان ۱۵۰ نداریم برا رهن بدیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با همچین شرایطی از جایی دو ماه وام پیدا نمیشه همون وام مستاجرینم میری بانک میگه باید تو بانک ما سرما ...

هزینه ی جابجایی اینا هم زیاد در میاد بنگاه فقط  ده میلیون پول میگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتیاز دارم ولی فکر کنم 20 میلیون میده بهم خیلی کمه از یه طرفم درصدش زیاده 😑چهار میلیون و میداره

23 درصد 

6 ماهه میشه 1200

1 ساله میشه 2400 

تا حدودی کارتو راه میندازه بگیرش بزار تو ی قرض الحسنه جایی ی وام دیگه روش بگیر 

خودم طلا دارم ولی با کلی زحمت جمع کردم دلم نمیاد اصلا

طلا بذار وام بگیر 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
کدوم بانک میده اینجوری؟

طلافروشی ها باید بری ببین چند درصد حساب میکنند 

بانک هم هست دردسر داره خیلی اذیت میکنند 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
مرسی عزیزدلم انشالله بشه🥺❤️

نگران نباش 

همه چی درست میشه فاطمه .‌‌... 

قبل از هر تصمیمی اپل ی لیوان آب یخ بخور 

بعدم چندتا نفس عمیق بکش 

به راه های جایگزین و پلن های بعدی فکر کن 

همیشه همه ی درا بسته نیستن 

طلافروشی ها باید بری ببین چند درصد حساب میکنند بانک هم هست دردسر داره خیلی اذیت میکنند

آهان پس طلافروش خودش میده، اونجوری که من خجالت میکشم روم نمیشه اصلا💔

نگران نباش همه چی درست میشه فاطمه .‌‌... قبل از هر تصمیمی اپل ی لیوان آب یخ بخور بعدم چندتا نفس عمیق ...

مرسی از راهنماییت، زندگی من از هر طرف خراب شده س، دیگه بعضی وقتها کم میارم میگم کاشکی میشد بمیرم از فکر و خیال راحت شم 

اصلا خوب نیست هر سال استرس میکشیم، من مجردم شرایطم فرق میکنه با مامانم زندگی می‌کنیم

برو کمیته و یه خیریه کمک میکنن تنها نمیشه رفت جلو  کمک بگیر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم