2777
2789

خواهشا اگر اینطور بودید یا دیدید بیاید نظر هاتون بگید. 

من این ماه یک هفته بعد از اقدام درد سینه ام شروع شد و نزدیک موعودم درد شدید پریودی جوری که می گفتم الان پریود میشم، دو روز از موعودم گذشته دیشب موقع خواب احساس عجیبی داشتم تو رحمم تو یک نقطه اش فکر یک حالت درد و فشار یک چیزی توش که چند بار تکرار شد، توهم هم نزدم جوری که ترسیدم فقط. 

بله عزیزم من درد شدیدی داشتم طوری همش میرفتم چک میکردم میگفتم پریود شدم یا به خون ریزی افتادم 

دکتر سر بچه دومم بهم شیاف پروژسترون داد

بی بی چک بزن 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم من درد شدیدی داشتم طوری همش میرفتم چک میکردم میگفتم پریود شدم یا به خون ریزی افتادم دکتر س ...

فدات بشم، راستش هم داروخانه یک مقدار ازمون دوره هم اصلا دلم نمی خواد بخرم آنقدر خریدم و منفی بوده که نگو🥺

اره درد پریودی اوایل بارداری طبیعیه هر لحظه میگی الان پریود میشم

ایشالا که باردار باشم، دلم گرفته هیچیم نیست نه من نه شوهرم همه چیزامون آزمایش ها و عکس رنگی ها سالم هست فقط تنبلی خفیف تخمدان دارم 

بله دوست من از شدت درد سرم وصل کرده بود ولی پریود نشد رفت دکتر فهمید باردار ان شاالله شماهم باردا ...

واااااای خوشبحال شون

مرسی گلم از آرزوی قشنگت آره منم یک دردایی میاد سراغم که هیچ وقت اینطور نبودم. 

من تصور کردم عفونت دارمدرد داشتم توی کمر و‌پاهام حتی پریود هم شدم ولی کمرفتم دکتر ، گفت اول آز بده ک ...

وااااااااای خدا نصیب کنه این مدل خوشحالی ها رو برای همه چشم انتظار ها از جمله من، وووووای از اون روزی که بفهمم باردارم. 💙

واااااای خوشبحال شونمرسی گلم از آرزوی قشنگت آره منم یک دردایی میاد سراغم که هیچ وقت اینطور نبودم.

توکل بخدا برای منم دعا کن خیلی ساله اقدامم

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
فدات بشم، راستش هم داروخانه یک مقدار ازمون دوره هم اصلا دلم نمی خواد بخرم آنقدر خریدم و منفی بوده که ...

ان شاءالله که این ماه مثبت باشه عزیزم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!