2777
2789
عنوان

مازندرانی های عزیز

42 بازدید | 5 پست

باز ار ترکمن ساری چیزی واسه خرید داره قیمتاش چطوره؟

سوغاتی داره چیزی ؟

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
جنس هاش فیک و بنجلِ.

والا سرچ کردم نوشته بود بازار مرکزی ترکمن 

اگه اینطوره بیخودی وقت نگذارم

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سرچ کردم نوشته بود بازار مرکزی ترکمن اگه اینطوره بیخودی وقت نگذارم

بیخود. بییییی خود. ببین بذار بگم برات. بازارها تو ساری لول بندی هستن. بازار ترکمن معروفه به امام رضا جنس ها فیک. بنجل و قیمت متوسط. بسیار شلوغ بازار ملامجدالدین یکم بهتر. ی لول از امام رضا گرون تر و خلوت تر. بعد پاساژها و مغازه های خیابون قارن و فرهنگ. که قیمت بالا. حراج های خوب ولی برای جنس های هی انبار مونده. چیز شیک بخوای قارن. فرهنگ

بیخود. بییییی خود. ببین بذار بگم برات. بازارها تو ساری لول بندی هستن. بازار ترکمن معروفه به امام رضا ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ....فکر کنم کلا سمت بازار نرم بهتره .......

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ....فکر کنم کلا سمت بازار نرم بهتره .......

چیزهای محلی بخوای جمعه بازار جویبار هست که خیلی بزرگه همه چی توش پیدا میشه از گوسفند و مرغ بگیر تااااااا لباس و خوراکی و تاناکورا و ترشی و غذا و کباب