2777
2789
عنوان

روغن مورچه برای از بین رفتن مو زا ئد استفاده کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 60 پست
🤣🤣😂😂

بخدافکر کنم بیشتر جنبه تقویتی داشت 😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس نتیجه نداده ، بچه های پشمالو😀

نه خودش یک قربانی بود  می‌خواست دختر منم مثال بچه های خودش 

پشمالو بشه که من مقاومت کردم 😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مارک های مختلف گرفتم یک مارک نبوده از جاهای مختلف حتی اینترنتی هم گرفتم، درست مثل روغن مایع میمونه ، ...

خب اخه تازگی ترند شده

خیلیا نمیدونستن

بازم نمیدونم جواب بده یا نه

بعضیا میگن جواب داده

😄‌‌‌‌‌‌‌میگه دیدم بلنده برات گرفتم..هروی هم میگفتم باز کار خودشو میکرد یه ذره رو سیبیل می‌گرفت باز موی د م ا غ ووی 

ولی خب من مقاوم هستن اشکم نمیاد ولی گوشت بدنم اب میشه مور مورم میشه داد ولی نمیزنم

فکت قوی ای بود😂😂😂پس کنسله

سنگین تر از فریاد 😂😂💔

داری شما؟ خوب میکنه شنیدم وسایل برقی رشد مو رو تحریک میکنه مثلا اپی لیدی

مارک کوئین خریدم عالیه

عزیزم همون نخه

بجای اینکه یه شخص بندازه

دستگاه باز و بسته میکنه نخ رو

هم سریع تر هم کم هزینه و راحت تر

من دستامم اپی لیدی زدم

ده سال تیغ میزدم

با اپی لیدی موها نصف شد