2777
2789
منظورم همین بود ولی درست بیانش نکردم😅

وااای رفتم خوندممم😐😂😑😂😂چ سمی بوددددد آدمو سگ بگیره جو نگیرههههه یه ۲۴ کا فالور انقد حرف داستتتت تاپیک آخرش گفته دیگه نمیام نینی سایت فلان😐😂یکی نصیحتش کرده ک اره درستو بخون و اینا گفته بتچ ک درس میخونم یا نه پرااام ریختتت😐😐😐😂😂😂😂

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر همین موصوع چن روز پیش تعلیق شدم و طرف ب مادرپدرم گفت سگ :/

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وااای رفتم خوندممم😐😂😑😂😂چ سمی بوددددد آدمو سگ بگیره جو نگیرههههه یه ۲۴ کا فالور انقد حرف داستتتت ...

آره خب ببین محاله ممکنه حس بدی آدم به کسی متنقل کنه و حال خودش بد نشه

پر از انرژی منفی بود حرفاش و حال خودشم بد شد 

من تو این تاپیک تگش کردم  که بیاد نظر بده 🤣

ولی انگار رفتع واقعا قهر کرده

دوروز دیگه دوباره سر و کله اش پیدا میشه😅

ولی خدا وکیلی انگار یه تخته اش کم بود

یجوری حرف میزد انگار خودش قراره همیشه جوون بمونه

فردا که دهه نودیا حالشو گرفتن اونوقت درک میکنخ

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
آره خب ببین محاله ممکنه حس بدی آدم به کسی متنقل کنه و حال خودش بد نشهپر از انرژی منفی بود حرفاش و حا ...

ارههه فک میکرد کییی هست من خودمم حس میکنم قشنگم ولی دلیل نمیشه چون قشنگم بقیه رو زشت ببینم هر کس یه زیبایی داره یه چیزیش قشنگه به علاوه اینکه قشنگی بعد ی مدتی عادی میشه اخلاق و باطن که همیشگیه😐😔 خیلی عصبی شدم واقعااا همه ما دهه هشتادیا بد نیستیییم🥲🥲💔💔

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

وااای رفتم خوندممم😐😂😑😂😂چ سمی بوددددد آدمو سگ بگیره جو نگیرههههه یه ۲۴ کا فالور انقد حرف داستتتت ...

بعد یه دختر متولد ۸۶ چه درآمدی میتونه داشته باشه الان؟🥴

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
بعد یه دختر متولد ۸۶ چه درآمدی میتونه داشته باشه الان؟🥴

گف دیگه بلاگره😐😂 چند نفر قربون صدقش رفتن فاز ورش داشته😂😂😭

ارههه فک میکرد کییی هست من خودمم حس میکنم قشنگم ولی دلیل نمیشه چون قشنگم بقیه رو زشت ببینم هر کس یه ...

میدونم عزیزم 

من دهه هشتادی با ادب دیدم بی ادبم زیاد دیدم

بستگی به خانواده هم داره 

ولی متاسفانه اکثرشون الان وضع جاابی ندارن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
میدونم عزیزم من دهه هشتادی با ادب دیدم بی ادبم زیاد دیدمبستگی به خانواده هم داره ولی متاسفانه اکثرشو ...

اره خیلیاشونم خانواده اوکین ولی دوستای هم سن و سال بد دارن .. 🥲🔪

🤣🤣🤣هم اون هم دختره زیبا بلاگرن پس

واییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه ربطی به دهه داره؟جمع کنید این نگاه صفر و صدیو...تو هر دهه ای هر آدمی هست...خوبه خودتم متولد همین ...

تو همونی نبودی ک کامنتاشو لایک کرده بودی؟ حرفی باهات ندارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
تو همونی نبودی ک کامنتاشو لایک کرده بودی؟ حرفی باهات ندارم

میخای حرف نزنی مجبورت نمیکنم اما یادبگیر بیخودی به کسی تهمت نزنی...من اصلا نمیدونم داستان شما چی بوده...تو تاپیکی که میگی بودم و اتفاقا کامنتم گذاشتم ولی یادم نمیاد چیزی لایک کرده باشم چون حرفای اون تاپیک بلا استثنا اکثراشون چرت و پرت بود...