2777
2789

من ابله مرغان گرفتم ۲ روز تب داشتم بعد بدنم شروع کرد به جوش زدن بعضیاشون زیرشون پر از اب بود بعضی ها ن من از هیچ پمادی استفاده نکردم فقط صابون گوگرد زدم روز سوم ابله مرغان و سردی جات خوردم الا بدنم جوش هاش  سرشون سیاه شدن بعضیاشون حالت تیره رو بدنم موندن رو صورتم هم سیاهیشون رفته و چال شده من اصلا دست نزدم میگن تا یک ماه میره ولی من میترسم نره و پوستم خراب بشه اگه  اطلاعاتی دارین که ممکنه به دردم بخوره لطف کنید بگین  مخصوصا رو صورتم که چال شده

[QUOTE=344134005]منم دو سه ماه پیش گرفتم  رو بدنم پر از لک بود همش رفته فقط چنتا ک رو صورتم چال بود هنوز یکم هس ...[/QUOT9

دقیقا برای منم همونه روی صورتت چال شد نرفت میگن از ترمیم کننده استفاده کن ولی بعضیا میگن چیزی به پوستت نزن دقیقا به یه راهنما نیاز دارم که تجربه داشته باشه کمک کنه الا خیلی زیا  شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=344134005]منم دو سه ماه پیش گرفتم رو بدنم پر از لک بود همش رفته فقط چنتا ک رو صورتم چال بود ...

اره رو صورتم نرفته 

منم هیچی نزدم ببینم چی میشه😐ک فک نکنم بره کامل و باید ترمیم کننده بزنم 

بنظرت چ ترمیم کننده ای خوبه بگیرم؟

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
اره رو صورتم نرفته منم هیچی نزدم ببینم چی میشه😐ک فک نکنم بره کامل و باید ترمیم کننده بزنم بنظرت چ ت ...

تو اینستا ترمیم کننده زیاد دیدم ولی خوب بهشون اعتماد ندارم 

اگه ترمیم کننده خوبی پیدا کردم 

لایک و تگت میکنم 

عزیزم یکی گفت این سرم ها اصلش برای این جور زخم های ابله مرغان که زخمشون خشک شدن خوبه و در غیر این صو ...

فک کنم برا من دیگه جواب نمیده🥲چون خیلی وقته گذشته و باید لیزر شه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
فک کنم برا من دیگه جواب نمیده🥲چون خیلی وقته گذشته و باید لیزر شه

ن گفت تاثیرش زیاد الا باید از این سرم های شیمیایی استفاده کنی تا حدی تیره کنه درصدش کمه که جواب نده بخوای بری لیزر