2777
2789
عنوان

من عقدم

154 بازدید | 7 پست

مادر همسرم خیلی بیخیال باشم ک کلا شوته هزینه ها با مادرش اصلا پس اندازه ندارن ما قرار بریم طبقه پایینشون پول پیش ندارن بدن مستاجر بره شوهرمم وام گرفته من میگم عروسی نگیریم هی فشار میارن ن بگیرین شوهرمم درون گراس درست حسابی نمیتونه از خودش دفاع کنه 29 سالش ی ماشین قراضه داره راهنماییم کنید

هیچی دیگه فردا با ی بچه میای میگی خانما چ کنم طلاق بگیرم یا ن 

خستخ شدیم از بی پولی از ازنکه شوهرم هیچ کاری نمیکنه از اینکه پیش خونه مادر شوهرم دم ب دیقه اینجان و فلان ال بل 

بعد حرفی هم بزنیم میگن وااااا خوب بچه دار نشن ..زندگی نکنن

😑😑😑

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چ کنی؟بعضیا همون ماشن قراضه رو هم ندارن😐..واینک خوبه خداقل ی جایی هست بهتون بدن ..اگر من بگم در چ‌شرایطی هستم سجده شکر میکنی ناشکر نباش

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اول اینکه اگر بخواید برید اونجا خب پول پیش مستاجر باید شوهر شما بده 

نگو نه چون خودمم الان خونه بابامم اجاره و رهن و فلان میدم ،تو با شوهرت ازدواج کردی نه با خانوادش 

بعدم بخپای رهن کنی خب چه کاری برو جای دورتر خونه بگیر مشکلات بعدی پیش نیاد !!!

بعدم برا مجلس یه مجلس ساده رو بگیرید تا توی دل جفت خانواده ها نمونه 

توام میتونی مدتی کار کنی تا جرخ مجلس حداقل از سمت خودتون دربیاد مثلا پول شام مهمونای خودتو ،خودت بدی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

300. میلیون حقوقش ۱۸

خداروشکر حقوقش خوبه 

ببین منم بی پولی تو زندگیه متاهلی رو چشیدم و درکت میکنم اگر میخوای پیشرفت کنی با این پول برو یه جایی رو رهن و اجاره کن حتی اگر پایین شهره با نصف پول هم یه عروسیه ازدواج آسان بگیر برو سر خونه زندگیت