2777
2789
عنوان

خدارشکر مهمون اومد برام

627 بازدید | 9 پست

چهارنفرر همسایه هام اومدن چندبار تو اسانسور دیده بودمشون همش تو دلم فحششون میدادم چون فکرمیکردم خودشون میگیرن خیلی شرمنده شدم بیچاره ها چ ادمای خوبی بودن انقدر اصرار کردم شام بمونن گفتن چندجا دیگه م میخایم بریم... برام شیرینی اوردن خودمم میوه شیرینی شربت و چایی دادم اونا هم میگفتن ما تورو میدیدیم نمیدونستیم سلام کنیم یا نه ازبس اخم میکردی 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

سلام عیدتون مبارک.اشکال نداره یه درس توش بود 😇

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال شدم برات عزیزم . میدونم ادم تنها چققققدر از اومدن یکی بخونش خوشحال میشه . عیدت هم مبارک .خداروشکر سر معاشرت باهمسایه ها هم که نزدبکتن بازشد . گاهی کمکی خواستی میتونی سراغشون بری کمک هم نخواستی ادم توی جمعی با چند نفر اشنا و دوست باشه احساس ارامش و امنیت بیشتری داره تا اینکه با همه غریبه و بدون معاشرت باشه . . ولی عزیزم هرگز  خیلی با همسایه و دوست جدید قاطی نشو  جانب احتیاط رو نگه دار . خدا همراه زندگیت گلم . دوست دارم پلنگچال جان ❤️🌺