2777
2789
عنوان

از هرکس دلخوربودم شوهرم بهش گفته

648 بازدید | 7 پست

اخرین باری که فامیلای شوهرم دورهم جمع شدیم انگار یتیم گیر اورده بودن دخترش که اولش شروع کرد گفت به متلک تو هر چی درمیاری لباس خواب میخری بعدهم زد به مسخره من که از عصبانیت و خجالت داشتم میمردم یکم بعدش دنبال سیخ کباب میگشتن پیدا نکردن گفتن چرا این خونه نظم نداره مثل قبل (شوهرم قبلا این خونه سالها زندگی میکرده) بعد هم زن دوستش گفت چرا مجسمه رو جابجا کردی بعد این ماجراها من دعوا شدید کردم و رفتم قهر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دید همه‌ ریختن رو من گفت منم ی زری بزنم دیگه

چه رویی داشته بگو آخه به تو چه فضول خانوم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
حالا قرار شد بریم مشاوره دوتاییمونم باشیم دیروز تو دعوا بهش زن دوستشم گفتم انگار بهش پیام داده که زن ...

حتما برو 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
حالا قرار شد بریم مشاوره دوتاییمونم باشیم دیروز تو دعوا بهش زن دوستشم گفتم انگار بهش پیام داده که زن ...

وای 

چرا گفته بهش

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود.