2777
2789

از این زندگی خسته شدم شبا دیر میخوابم روزا دیر بلند میشم خونه م بهم ریخته اس

نمازام رو دیر میخونم

کلا همه کارامو عقب میندازم اونم به زور انجام میدم

دوست دارم صبحا برم پیاده رویی

بیام صبحونه درست کنم واسه شوهرم بدرقه اش کنم شروع کنم کارای خونه رو انجام بدم

یه چرتی بزنم

با دخترم تا ساعت۱۲ میخوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد دنیا اومدن دخترم همش خوابم میاد ،ولی وقتی بیدارم کارامو تموم میکنم 

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

خسته شدم از اینجوری بودن

خانواده ی شوهرم همه چیشون مرتبه بچه های موفق ولی من اینطور پیش برم بچه ی موفق نمیتونم تربیت کنم

قبلا تابستون چندتا کتاب میخوندم امسال یه دونه م نخوندم

واقعا میخوام چند ماهه تو فکرشم اصلا نه ساعت منظمی داره خوابم نه خوراکم قبل بچه خونه م مرتب و تمیز ...

دخترت چند سالشه؟واسه اونم خوب نیست شبا دیر بخوابه

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺

هر وقت بیدار شدی ی فنجون قهوه تلخ بخور درست نیم ساعت بعد اینقدر انرزی داری که خونه تکونی میکنی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

من سعی میکنم مثل خانواده نامزدم رفتار کنم

هر کسی رو هر جوری که هست بپذیرم

حیوانات رو بدوستم ازشون نترسم

با ارامش و لبخند و منطقی با همه رفتار کنم

واسه خودم ارزش و احترام قائل باشم

به درسم اهمیت بدم

ولی فعلا تنها چیزی که ازشون یاد گرفتم اینکه با کفش بیام تو خونه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?