2777
2789
عنوان

شغل خونگی با در آمد قابل قبول

378 بازدید | 9 پست

سلام من یه خانم خونه دارم با یه بچه کوچیک چون حدودا ۱۰ سال شاغل بودم یهو خونه نشین شدم خیلی سخته تصمیم گرفتم تو خونه یه کار برای خودم راه بندازم هم کمک خرج همسرم باشم هم دستم تو جیب خودم باشه 

اولش گفتم برم الویه و غذای خانگی درست کنم بفروشم یه کم تحقیق کردم غذای خونگی مث پلو و انواع خورشت اگه بلد نباشی چقد مواد بریزی و واسه هر پرس چقد خورشت و برنج بذاری ضرر می‌کنی الویه هم اگه زیر ۱۴۰ بفروشی باز ضرره چون هر ۱ کیلو با گوشت مرغ فیله و این که ذرت و نخود فرنگی و خیار شور درجه ۱ و قارچ داشته باشه تقریبا ۷۰ در میاد پول بسته بندی و گاز و دست مرد هم هست‌.

ترشی خونگی ولی فک میکنم بین اینا از همش پر سود تر باشه ترشی شور و لیته و بندری و... هم انداختنش راحت تره و هم مشتری بهتر و سودشم بیشتره 

حالا نظر شما چیه از بین همه اینا کدومش ؟کسی تجربه داره؟

اتفاقا منم امروز داشتم به همین ترشی خونگی فکر میکردم توی ذهنم تا احداث کارخونه هم پیش رفتم🤣🤣🤣🤣

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرشم پیجامه می‌پوشیم میشینیم پای کولر 😂

همین 

ولی بنظرم شغل خوبیه ....یا مثلا مربای خونگی و رب و اینجور چیزا درست کنیم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

فک میکنم ترشی سودش بیشتره موادش ارزون تره

آره اینم هست اول با قیمت مناسب بفروشش بزن تو برنامه دیوار

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭