سلام من یه خانم خونه دارم با یه بچه کوچیک چون حدودا ۱۰ سال شاغل بودم یهو خونه نشین شدم خیلی سخته تصمیم گرفتم تو خونه یه کار برای خودم راه بندازم هم کمک خرج همسرم باشم هم دستم تو جیب خودم باشه
اولش گفتم برم الویه و غذای خانگی درست کنم بفروشم یه کم تحقیق کردم غذای خونگی مث پلو و انواع خورشت اگه بلد نباشی چقد مواد بریزی و واسه هر پرس چقد خورشت و برنج بذاری ضرر میکنی الویه هم اگه زیر ۱۴۰ بفروشی باز ضرره چون هر ۱ کیلو با گوشت مرغ فیله و این که ذرت و نخود فرنگی و خیار شور درجه ۱ و قارچ داشته باشه تقریبا ۷۰ در میاد پول بسته بندی و گاز و دست مرد هم هست.
ترشی خونگی ولی فک میکنم بین اینا از همش پر سود تر باشه ترشی شور و لیته و بندری و... هم انداختنش راحت تره و هم مشتری بهتر و سودشم بیشتره
حالا نظر شما چیه از بین همه اینا کدومش ؟کسی تجربه داره؟