2777
2789

یکم ترس دارم نکنه نقشه ای داشته باشه .اصلا نمیتونم اعتماد کنم بنظر شما برم براش کارکنم میگه ساعتی ۲۵۰ میدم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مطمئن نیستی نرو یه کاری پیدا کن که محیط بسته نباشه

دودلم ولی بچهام بدون غذاموندن نمیدونم چیکارکنم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
از طرف شرکت میری؟ سر هر کاری میری برو شرکتی های پرستاری و نظافتی اونا مطمئن هستن خودشون هم زنگت میزن ...

نرفتم .از برنامه دیواربود ترسیدم

سلام عزیزم خوبی اول بگم ک مواظب باش اگه هم رفتی با بچت یا پسر اگه داری برو

دوم اینکه توی ی تاپیک گفته بودی مشکل کولر داری 

خواستم بگم ی سری کولر جدیدا وارد بازار شده ک آب میریزی توش خیلی کوچیکه ولی کاملا مناسب اتاقه و پلاستیکی و فلزی داره و میشه تو خونه روی اوپن روی چهارپایه هر جا دوس داشتی جاب جاش کنی 

قیمتشم یک و هفتصده ولی یک و چهارصدشم پیدا میشه بگردی بخوای قسطی هم میتونی بخری توی کول فروشیا.

انشالله خدا مشکلاتتو حل کنه عزیزم خیلی ب فکرتم.

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

سلام عزیزم خوبی اول بگم ک مواظب باش اگه هم رفتی با بچت یا پسر اگه داری برودوم اینکه توی ی تاپیک گفته ...

سلام گلم .وقتی بهشون گفتم میخوام بابچم بیام قبول نکردن .خداروشکر نرفتم.کولررو رفتم پرسیدم گفتن ۶۵۰۰تومن .۳تومن گفتن جلو میخوان.که منتظرم یارانه بدن.ممنون گلم یادتون نره تونمازهاتون دعا گوم باشی

سلام عزیزم خوبی منم یکی از اطرافیانم شرایط زندگیش عین شماست دوتابچه داره و شوهرش کارنمیکنه و خرجی نامیده و شیشه میشه قصد داره جدابشه الان شماکه جداشدی روزگارت چطور میگذره شده از طلاق گرفتنت پشیمون شده باشی؟بچه هات بعد طلاق روحیشون بهتر شده یابدتر؟ممنون میشم راهنمایی کنید

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
سلام عزیزم خوبی منم یکی از اطرافیانم شرایط زندگیش عین شماست دوتابچه داره و شوهرش کارنمیکنه و خرجی نا ...

عزیزم اگه شوهرش مصرف کنندس واذیتش نمیکنه بهترجدانشه .جدایی خیلی سخته.بچهام همیشه حرف زور میزنن .لباس میخوان.غذای خوب میخوان.خوراکی ومیوه میخوان وقتی بهشون میگم ندارم گریه میکنن ومیگن وقتی دیدی شوهرت معتاد چرامارو دنیا اوردی چرا بدبختمون کردی.سرجم بخوام بگم .جدایی بابچه اگه پس انداز نداشته باشی وحامی خیلی سخته داغون میشی