2777
2789

من ۱۹ سالمه و امسال پشت کنکور بودم. پارسال نتونستم دانشگاه دولتی مجاز بشم. خانواده ام هم وضع متوسطی دارن ولی خب دستمون باز نیست و اگه برم دانشگاه آزاد یا پیام نور واقعا تو سختی میوفتن. خب من امسال خوندم و با اینکه هنوز نتایج نیومده ولی خب رتبه ام به دانشگاه دولتی میخوره رشته تجربی هم هستم. از طرف دیگه من رشته دندون پزشکی رو میخواستم و امسال بهش نمیرسم و می‌دونم اگر یه سال دیگه بخونم میتونم قبول بشم چون نسبت به پارسالم خیلی پیشرفت کردم. اما مشکل اینه که خانواده ام خیلیییی زیاد بابت پولی که خرج من میکنن حساس هستن. نمیدونم بقیه هم همینطورن ولی بهشون حق میدم چون من کتاب های کنکورم و مشاور و آزمون و کلاس و.... خیلی هزینه داشته و اگه بخوام یکسال دیگه هم بمونم بازم نیاز دارم(لطفا نگین خودت میتونی و...) من واقعا کم کم به کتاب و آزمون نیاز دارم.

مورد مهم تر اینه که خانواده ما خیلی پر تشنج هست و هرروز توش بحث هست از چیزای کوچیک بگیر تا بزرگ...و پدرمم به شدت بد اخلاق هست و منم روحیه ام حساسه یعنی با بحثی چیزی حواسم پرت میشه....حالا به نظر شما من امسال برم دانشگاه دولتی و خودم پول جمع کنم و برای کنکور بخونم؟(سختی دانشگاه و کمبود وقت هم در نظر بگیرید) یا اینکه یکسال دیگه بمونم تو این شرایط سختم..لطفا بخونید خیلی مهمه❤️❤️❤️

برو دانشگاه سال به سال شرایط سختر میشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شرایط انصراف و مرخصی اطلاع ندارم ولی دانشگاه رو برو اگه درامد نمیتونی داشته باشی یا درامدت پایینه

اگه خودت میتونی از پس بیشتر کارای خودت بربیای، بمون و برو پانسیون یا کتابخونه

کتاب و کلاس هم مجبور نیستی بگیری دانلود کن

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 
بکتابخونه نزدیکتون پیدا کن کل سالتو صبح تا شب برو اونجا .و امسالم هزینه ها رو از خانوادت بگیر تو دار ...

عزیزم مادرم خودش شاغله و من باید حتما بمونم خونه و از خواهر و برادرم مواظبت کنم

اگه میخوای هم دانشگاه بری هم درس بخونی

باید بگم نمیتونی دندون قبول بشی

قبولی به شدت سخته 

مطالعه بالا‌میخواد اونم روزانه

بعدشم کلی کانال تل.گرامی هست سرچ کن هم کتاب هست هم فیلم اموزشی هم ازمون

اینقدر زیاد شده 

اصلا نیازی نیس هزینه کنی

فقط هزینه اینترنته که دانلود کنی بریزی رو لپتاپ یا گوشی بخونی

اگه میخوای هم دانشگاه بری هم درس بخونیباید بگم نمیتونی دندون قبول بشیقبولی به شدت سخته مطالعه بالا‌م ...

آخه من از منت گذاشتن خانوادم و حرف فامیل بدم میاد...من روحیم حساسه بابامم بد اخلاق...امروز نکن دو روز دیگه میگن که اینهمه خرج کردیم واست هیچی نشدی و نتیجه نگرفتی و....