2777
2789

دوستان کسی ک جدا شده نه ب ترجم نیاز داره نه همدردی شما همین ک حدومرز خودتون رو بدونید کافیه باور کنید هیچ نیازی ب دلسوزی شما نیست 

سوال چرا جدا شدی؟ 

سرچی اختلاف داشتی؟ 

چن وقت درگیر بودی؟ 

کی میخای دوباره ازدواج کنی؟ 

حالا مگه مشکلت جدی بود؟

دوستان امثال ماهایی ک جدا شدیم بارها این سوالات رو ازخودمون پرسیدم و بارها براش دلیل قانع کننده اوردیم لطفا از سرکنجکاوی روان کسی رو نابود نکنید 

التماس میکنم کمی بافرهنگ تر و متشخص تر باشید زندگی بقیه ب شما مربوط نیس پس با این خزئبلات دل نشکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا اینقد مارو تحت فشار نزارید 

بخدا ماها تمام تلاشمون و کردیم جون کندیم تحقیرشدیم خیانت دیدم رهاشدیم بازم سالها تحمل کردیم بخاطر ابرومون بخاطر خانوادمون بخاطر بچه   اخ بچه هاااامون 

ولی نشد دیگه نتونستیم دیگه زندگی واسمون برابر با مرگ تدریجی بود ماهم دلمون نمیخواست تواین فدهنگ و کشور عقب مونده  طلاق بگیریم ولی تنها راه نجاتمون این بوده

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

کلا یسری از خانوما فضولن جلوی خودشونو نمیتونن بگیرنچرا بچه نداری.چرا بعدی رو نمیاری

باور کن یسری آقایون هم همینطورن دوس دارم ب بعضیاشون روسری و لاک هدیه بدم