2777
2789
عنوان

از خیالات مادرشوهرم بوی بدی میاد

984 بازدید | 31 پست

شوهرم هروز خونه مامانشیم نمیذاره بریم خونه خودمون این سه ماهه که یکروز خونمو ندیدم بچم سه ماهش شده.و شوهرم راضی نمیشه 

قبل ازینم هر بار یک ماه یک ماه اینجاییم و شوهرم اصلا و اصلا نمیاد خونه خودمون تا میگم بریم مادر شوهرم الف شنگه راه میندازه ک داری پسرمو ازم می‌گیری اینم جو گیر میشه یک ماه دیگم میمونه.

چطور و به چه بهانه ای شوهرم رو بکشونم خونه خودمون 

💖

خدا صبرت بده واقعا 

چقد مگه فاصله دارین؟

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

بگو راحت نیستم قرار بود اینجا بمونی چرا منو از خانوادم دور کردی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهونه بیاری؟؟؟؟بزن تو سر شوهرت تا حالش جا بیاد 

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

الم شنگه

خیلی جدی وسایلتو جمکن بگومنو بچه رو برسون خونه خودت هر وقت سیر شدی از اینجا نشستن و متوجه شدی مستقلی و پدر فرزندت بیا تا تکلیفمونو مشخص کنیم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺