بااینکه مدتیه از قضیه ها گذشته ولی دلم اروم نمیشه اونقدر ناراحتم و جوری خدا رو قسم دادم ک تقاص کارشونو بده حتی برای حاجتم هم اینجوری خدارو قسم نمیدم ولی از بس خورد شدم هیجوره اروم نمیشم دیگه دیدم نسبت ب سیدها عوض شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی منم بزرگترین ضربه هارو از سادات خوردم. تو منطقه ی ما سادات ها آدمای عصبی و پرخاشگری هستن و همش اهل دعوان خیلی کم آدمای معمولی باهاشون در ارتباطن. البته با احترام زیاد نسبت به سادات ها. من توهین دوس ندارم و همشونم قابل احترامن
چه ربطی به سید بودن داره؟؟ ذات خوب و بد همه جا هست. کسانی به من بدی کردن که هیچ کدوم سید نبودن. فقط ...
چون سیدن مغرورن فکر میکنن هیچ گناهی براشون نیس اونایی بهم بدی کردن وتا جایی ک من دیدم ب همین دلیل بوده یکی شون ک مسخره کردن این اون از زبونش نمی افتاد وهر فرصتی گیر میاورد همخه رو مسخره میکرد اینقدر هم عوضی وقیح بود جدم جدم باز رو زبونش بود اینقدر ک بی چشم رو بود
باید ایرادشونو بگین ک شاید ی ذره ب خودشون بیان ن اینکه سکوت کنید ،سکوت مقابل رفتارهای وقیحانه وبدشون ...
چی بگم اینجا نمیشه هر حرفیو زد
تنها کاری که میکنم ازشون فاصله میگیرم هرچند خیلی نزدیکن بهم. سادات منطقه ی ما وحشتناکن اصلا حرف حالیشون نیست میزنن لتو پارت میکنن.کلا معروفن به این اخلاق
چی بگم اینجا نمیشه هر حرفیو زدتنها کاری که میکنم ازشون فاصله میگیرم هرچند خیلی نزدیکن بهم. سادات منط ...
نمیگم همشون بدن ،من خودم بعضی هاسو میشناسم وبرام فابل احترامن ،ولی اینایی ک دلم رو سوزوندن هیچ جوره نمیتونم از ذهنم بیرون کنم ،شما ک حبر نداری تو دلم چی میگذره چقد خوردم کردن