2777
2789

خودم یبار نمیدونم چجوري یکی از تاپیکاي مرحوم مرتضی پاشایی که مربوط به 8سال پیش پیش بود بروز شده بود !!! طرف عکسای قدیمی مرتضی پاشاییو گزاشته بود زیرشونم برای سلامتیش دعا کرده بود همه کاربرا هم تو نظرات گفته بود کاش زودتر خوب بشه و برای خوب شدنش گریه زاری میکردن منو باش اینجا هنگ کرده بودم گفتم یا ملت رد دادن یا من از اینده اومدم اینا از چیزی خبر ندارن🤣🤣🤣بعداز همه اینکه اومدم رو تک تک اون نظرات که مال هشت سال پیشه ریپ میزدم که بابا یارو مرده مگه خبر ندارین🤣🤣🤣🤣🤣تا اینکه یه چند تا کاربر اومدن قضیه رو بهم فهموندن وگرنه نگهم میداشتن تا صبح رو پیاماشون ریپ میزدم خبر فوتشو اعلام میکردم😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من 3 روزه که وارد سایت شدم ولی تا الان فک کنم 20 تا سوتی دادم😶😶

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘