2777
2789

راز زیباییتون با چیهه؟

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریا نباشه هر صبح صورتمو با اب میشورم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من خودم از ارایشایی خوشم میاد که طبیعیه و تو دید اول نمیفهمی😃😂

و برای همین جای خط چشم و ریمل فر مژه میزنم و شبا روغن نارگیل چندوقت یبار که مژه هامو ابروهام تقویت شه..

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.

یخ، ماساژ صورت روزانه یک ساعت، میوه و سبزیجات، نخوردن فست فود و هله هوله خواب کافی، نبود استرس، صبر و قدرت اعصاب بالا، حرص نخوردن، ضدافتاب و بقیه چیزهای عادی مثل پک ضدجوش و ابرسان و فوم و صابون مخصوص و... 

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 
ریا نباشه هر صبح صورتمو با اب میشورم

😂😂😂😂😂

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺