الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره چقدر بخواین هزینه کنید عزیزم، تور دیگه الان کمترین از بیست و دو میلیون شروع میشه، که به نظرم پول دور ریختن این رنج قیمت هتل بد، جای بد ، چهار ستاره و پنج ستاره دیگه از سی میلیون شروع میشه، بستگی داره که چند شب هم بخواین بمونین، قیمت ها هم که دیگه اونجا فضاااایی رفته بالا حتی نسبت به زمستون و سال گذشته تابستون، ولی بازم اگر شرایطتتون اوکی باشه خیلی خوبه هم واقعاا حال و هوا عوض میشه هم اینکه خرید خوب میتونه آدم داشته باشه، اینجا که هیچی نمیشه انتخاب کرد
ای جااانم، به سلامتی، خوشبخت باشید انشالله، 🥰🌺 چهار شب اگه خرید خاصی نداشته باشید دیگه تو کمترین حالت با هزینه های اونجا دو نفرتون باهم صد تومن میشه، خرید داشته باشید دیگه از دویست به بالا میشه، دوتا هتل بهتون معرفی میکنم دوست داشتید چک کنید از سه کلیک یا راهیتو، یا علی بابا، هتل گرند جواهر پنج ستاره اس خیلی قیمتش خوبه نسبت به پنج ستاره های دیگه، خیلی ام تمیز، صبحانه خوب، هتل کنراد هست ولی قیمتش بالاتره، هتل سی وی کی بوسفورس خیلی بالاتر میشه، هتل هیلتون بوسفوروس که اینم بالاست، من بیشتر خودم گرند جواهر میرم، بخوام ویو دریا داشته باشم، هتل سی وی کی بوسفوروس میرم که دوبار بیشتر نشده چون از گرند جواهر خیلی بالاتر میفته، چهار ستاره اینا خواستین سرچ کنید🥰