2777
2789

امروز توی یه جمعی بودم واقعا افسوس خوردم و تعجب کردم با افتخار از هر روز صبح و ظهر اب ریختن و شستن حیاط و محوطه می گفتن می گم خب بعضی روزا جارو نکنید می گن ای واییی مگه میشه ... می گم خب بی ابیه می گن الکی می گن بابا اب بریز بره غصه بعد و نخور از الان لذت ببر ... واقعا هر چیزی می گفتم نمی تونستن درک کنن خیلی ناراحت شدم .شما با این ادما چطور برخورد می کنید

جهان کوچک من از تو زیباست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط تونستم خانوادمو تا حدودی متقاعد کنم .بقیه هم ک هرچی میگم یا جدی نگرفتن یا بهم خندیدن.یکیشون بهم ...

اگه هر کسی فقط خانواده ی خودشو قانع کنه مشکل کلا حل می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من خودم خیلی حیفم میاد ،هر چیزی رو اسراف کنیم

آب،برق،گاز......

ولی خب میبینم مسؤولین خودشون از این طرف به ما میگن صرفه جویی کنید توی آب،اون وقت کلی استخر سر پوشیده  می زنن،برای تفریح

می گن توی گاز صرفه جویی کنید،اون وقت اون رو صادر می کنند به پاکستان و افغانستان

دیگه خداوکیلی دارم به اون اطرافیان شما می رسم 

که نمی شه که فقط یه عده مراعات کنند

دخترم❤❤❤هلیااااااا
اگه هر کسی فقط خانواده ی خودشو قانع کنه مشکل کلا حل می شه.

متاسفانه بعضی ها اصلا نمی خوان قبول کنن من الان هر چقدر برای مادر شوهرم توضیح دادم یه جوری صحبت کرد که اخر گفتم شما درست می گید.

متاسفانه بعضی ها اصلا نمی خوان قبول کنن من الان هر چقدر برای مادر شوهرم توضیح دادم یه جوری صحبت کرد ...

چون همیشه دم دستشونه...قیمت زیادی هم نداره. قدرشو نمی دونن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

خیلی از اینجور آدما دیدم اصلا حرف گوش نمیدن انگار نمیفهمن آب نیست یعنی چی دلم میخواد خفشون کنم وقتی میبینم دارن کوچه رو میشورن خیلی بی فرهنگن

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

چون همیشه دم دستشونه...قیمت زیادی هم نداره. قدرشو نمی دونن. 

اگه گرونتر بشه منی که رعایت میکنم باید چوب کارای اونارو بخورم پول بیشتری بابت آب بدم

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

الان همین شهرهای نزدیک تهران مثل پاکدشت و... اصلا آب ندارند نصف بی آبی ها به خاطر مدیریت غلط ، به اصطلاح مدیران مملکتی ( شما بخوانید خاینان مملکت ) اتفاق افتاد ، حفر  چاههای بی مجوز.... و بی رویه .

من استخری که میرم کلا یک شلنگ بزرگ اب اونجا بازه واسه کسایی که افتاب میگیرن هر چند دقیقه یکی برمیداره رودبقیه اب می‌ریزه میگن ابش اب چاهه ولی باشه اب ابه دیگه پر دوشه اونجا همه هم اسپری اب دارن نمدونم ولی چرا شلنگه هم همین وسط افتاده

منم هربار واسه دوستام میگم آب نیس وبایدمراعات کردبهم میخندن میگن خب تاحالا دیدی آب دریاهاخشک شه اب هیچوقت تموم نمیشه

اخه وسواسن روزی هزارلیترآب صرف شستشو درخونه وپله و پارکینگ و... میکنن مثلا کوچه رو هر روزبشوری که چی بشه

یاعلی

البته خود شهرداری ها و بزرگترای مملکت وقتی اهمیت نمی دن مردم هم میبینن که مسیولین شهرداری از صبح اب به دستشونه و ابیاری می کنن به روش اشتباه خوب می گن چرا ما نکنیم ...