2777
2789

من در حالت عادی فقط بعضی مواقع سوزش و خارش دارم و موقع ادرار سوزش یا خارش ندارم‌ ولی موقع رابطه خیییییلی میسووزههههه اخ پدرم در میاد کوفتم میشه

و اینکه ترشحات پنیری فقط ی زمان خاصی هس مثلا بعد دوران تخمک گذاری تا pms فقط ترشحات پنیریع جدا از اون عادیه

شمام موقع رابطه سوزش شدید دارید یا نه؟

میدونید من چه نوع عفونتی دارم؟ وایا شدیده یا نه؟ 

کاربری دست ۲ نفر هست

هنوز دکتر نرفتی؟

نباید اینجوری باشی اصلا

سریع برو دکتر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط معاینه و متخصص چندساله ازدواج کردی بچه داری؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عفونت هم قارچیه هم باکتریایی برای جفتش ۱ ماه دارو مصرف کن و پماد و قرص لاکتوفم خوب میشی 

قبل رابطه هم خودت هم همسرت خودتون و باید بشورید تمیز 

اگر تونستی پاپ اسمیر هم بده

مجردم زخم نداررم آزمایش دادم گفت چیز خاصی نیست بعد دارو داد الان سوزش و تکرر ادرار وحشتناک بیشتر شده

یه ورق ازیترومایسین با یه ورق نیترونیندازول با ۳ تا دونه فلکونازول بخور خوب میشی 

روزی ۱ دونه ازیترو تا یه هفته

یه دونه نیترو ۲۵۰ میلی تا ۱۰ روز 

هر ۳ روز یه دونه فلکونازول ( کلا ۳ تا دونه )