2777
2789
شوهر منم یخورده دهن لقه همش باید بهش گوشزد کنم لو ندی اخرشم یوقتایی سوتی میده

بخدا یا میگه مامان بابامم ببریم .با میگه پس ولشکن همین پولو کباب بخریم خاهربرادرمم بگم بیان 

اصلا خلوت نمی‌ذاره برامون 

عاشقانه نمی‌ذاره برای آدم که دونفری بریم رستوران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا یا میگه مامان بابامم ببریم .با میگه پس ولشکن همین پولو کباب بخریم خاهربرادرمم بگم بیان اصلا خلو ...

شوهر من خوشبختانه خواهر برادر هاش همشون درگیر زندگی خودشونن ولی خب همش میگن رفت و امد نمیکنید و فلانید و زنت خودشو میگیره و اینا 

ولی من طبقه بالا پدر شوهر میشینم شوهرم همش میگه پدر مادرمم بگیم بیان امشب دور هم باشیم و فلان 

من مشکلی ندارم که بیان اما اگر شرایطم مناسب نباشه راحت بهش میگم نگو شرایط پذیرایی ندارم یا میگم امشب میخوام دو نفره باشیم

اونم نمیگه

عزیزم از ته دلت برام دعا کن به زودی باردار شم نی نی سالم و صالح 🥲🥺