2777
2789
عنوان

مهمان مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 40 پست
پس دیگ‌ واس شام و ناهار نرین منم این بلا سرم اومده . دوستم با هزار التماس و اصرار دعوت کرد رفتیم خون ...

آره من چون رفتارشونومیدونم زیادبراشام وناهارنمیرم فقط ممکنه یه عصری باشوهرم اونم نیم ساعت بریم قبل شامم بیایم ولی اینباروخودشون هی پشت من حرف زدن که نمیادشوهرمم باعصبانیت زنگ زدبایدبهت بگیم خودت پاشوبیا ولی دفعه بعدی درکارنخواخدبود

ممنون که درک میکنی دقیقادلم ازهمین گرفته وگرنه گشنه که نیستم وانصافاهرموقع اومدن خونمون تاجایی که تو ...

شما الان بیشتر از خودت دلخوری که مثل خودشون باهاشون رفتار نمیکنی عزیزم 

باشوهرت دراین مورد حرف بزن ناراحتی هات رو بگو و بزار بازگو بشن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما الان بیشتر از خودت دلخوری که مثل خودشون باهاشون رفتار نمیکنی عزیزم باشوهرت دراین مورد حرف بزن نا ...

شوهرم که میگه مامان من فرشته است اصلارفتارای بدشونونمیپذیره

شوهرم که میگه مامان من فرشته است اصلارفتارای بدشونونمیپذیره

لازم نیست مستقیم بگی همون دیشب یه لقمه میگرفتی مینشستی جلو شوهرت میگفتی خیلی گشنمه کتلت مامانت خیلی خوشمزه بود فقط حیف کم بود دلم میخواست بیشتر بخورم ولی اگه بیشتر میخوردم که به کسی نمی‌رسید 

بعد بگو عزیزم میخوایی برای توهم لقمه درست کنم؟؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

لازم نیست مستقیم بگی همون دیشب یه لقمه میگرفتی مینشستی جلو شوهرت میگفتی خیلی گشنمه کتلت مامانت خیلی ...

اتفاقا اومدم خونه رفتم سریخچال یه چیزی آوردم خوردم ولی چیزی نگفتم بعدالان زنگ زده مامان بابام نیستن یه چیزی درست کن بیارباخواهربرادرام بخوریم

سرزده رفتین؟ما روقبلنا خودش دعوت می‌کرد بازم کم غدا درست میکرد مثلا توی دیس اصلا برنج نمیموند.یامثلا ...

😅😅😅عجب رویی داشته خدایی اتفاقااینم وقتی ظرف غذاخالی میشه میگه قشنگ به اندازه بودغذاکه بمونه خراب میشه

اتفاقا اومدم خونه رفتم سریخچال یه چیزی آوردم خوردم ولی چیزی نگفتم بعدالان زنگ زده مامان بابام نیستن ...

تو چی گفتی  ؟ شما هم پنج دونه کتلت بپز ببر اونجا ببین چی کار میکنه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
تو چی گفتی ؟ شما هم پنج دونه کتلت بپز ببر اونجا ببین چی کار میکنه

منم گفتم حالاببینم چی میشه گفت یعنی غذانخوریم بازم گفتم حالاتاببینم چی میشه یکی نیست بگه خو خواهرت ۲۸سالشه خودش نمیتونه غذابپزه آخرش من دیوونه میشم ازدست این قوم

منم گفتم حالاببینم چی میشه گفت یعنی غذانخوریم بازم گفتم حالاتاببینم چی میشه یکی نیست بگه خو خواهرت ۲ ...

خب همین دیگه یعنی چی ببینم چی میشه عزیزدلم رک حرفت رو بزن بگو خواهرت خودش بلده غذا بپزه من امروز وقت نمیکنم یا یه بهونه دیگه بیار دختر