2777
2789
عنوان

مهمان مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 40 پست
ب اصرار شوهرتون ینی مادرشوهرتون از قبل خبر داشته ک میرین ؟؟اگ خبر داشته خیلی زشته کارش ولی اگ درجزیا ...

نه شوهرم ازعصراونجابودظاهرا هی گفتن نمیادوفلان اینم زنگ زده بیا 

حالامن چند ماهه خیلی گرفتاربودم همش یاخودم مریض بودم یامادرم وهزارگرفتاری دیگه اصلاسراغی ازمن نگرفتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید میخوردی اونقدر زیاد میخوردی که مشخص بشه کم پخته نه اینکه بگن فیس فیسو خانم نخورد یا قهر بود یا ...

اصلاکامل مشخص بود فیس فیسوچیه بابا بخدااگه یه لقمه دیگه میخوردم خودشون ازگشنگی تلف میشدن هی گفتن بخورخب بایدبشقابومیخوردم

دعوت کرده بود کلا ده تا دونه کتلت پخته بود؟

بخدااگه دروغ بگم دعوت که نکرده بودولی شوهرم اونجابوداینام هی میگفتن چرازنت نمیاداونم زنگ زدبیایعنی میدونستن میریم

نه شوهرم ازعصراونجابودظاهرا هی گفتن نمیادوفلان اینم زنگ زده بیا حالامن چند ماهه خیلی گرفتاربودم همش ...

خب شوهرتون مقصره باید بگه ک شب زنم میاد حالا یا غذا بیشتر درست کنن یا اصن ی چیز دیگ‌بپزن ب همه برسه 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

میدونی قبل از اینکه بخوایی قضاوت کنی یکم فکر کن شاید یبار برای خودت هم پیش اومده باشه منم یبار نه از ...

خواهراینکه یه مقدارکم بیادطبیعیه ولی میگم خداشاهده ۱۰تادونه کتلت بودبرا۷نفرآدم یعنی کلامن یه دونه خوردم شوهرمم دوتا خودشونم بودن دیگه واینکه درکل نسبت به ماهمیشه اینجورین بااینکه براشام دیربه دیرمیریم ولی همیشه یاعدسی میپزه یالوبیا یاآش اینم که ازالانش بعدبرااون بچه هاش همیشه غذای آنچنانی میزاره

ولش بابا ناراحت نشو فک کن اونم مامان خودته

آخه این کارهمیشگیشه خیلی بارفتاراش به مابی احترامی میکنه حالااینکه همش ازماتوقع داره وهمه کارشوهرم براشون میکنه بعدبرااون بچه هاش همیشه سنگ تموم میزاره

خواهراینکه یه مقدارکم بیادطبیعیه ولی میگم خداشاهده ۱۰تادونه کتلت بودبرا۷نفرآدم یعنی کلامن یه دونه خو ...

میدونم دلت بابت تبعیض بینتون گرفته وگرنه غذا رو که خونه خودتون می‌خورید 

ولی باور کن این همه فکر و حرص خوردن فقط خودت رو اذیت میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزمیگم میدونستن که میرم

پس دیگ‌ واس شام و ناهار نرین 

منم این بلا سرم اومده . دوستم با هزار التماس و اصرار دعوت کرد رفتیم خونش مامان باباش وخاهرش بودن خودش و شوهرش بود داییشم اومد ی قابلمه ۴ نفره لوبیا پلو درست کرده بود مجبور شدیم کم بخوریم ب بقیه هم‌برسه شوهرم خیلی بهش برخورد

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

میدونم دلت بابت تبعیض بینتون گرفته وگرنه غذا رو که خونه خودتون می‌خورید ولی باور کن این همه فکر و حر ...

ممنون که درک میکنی دقیقادلم ازهمین گرفته وگرنه گشنه که نیستم وانصافاهرموقع اومدن خونمون تاجایی که تونستم کم نزاشتم گوشت میخره میگه امشب بپزمامانم اینابیان 

جگرمیخره زنگ میزنه بیایدبخوریدبعدخودشون اینجوری