2777
2789
عنوان

اعتماد

225 بازدید | 24 پست

عجب دنیاییه، بهر کس نمیشه اعتماد کرد ، فضای 

مجازی که جای خود دارد، شما چقدر به این

دنیا خصوص فضای مجاژی اعتماد دارید؟

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

_

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بیرونم خیییلی سخت اعتماد میکنم اینجا که اصن یه حس نا امنی دارم نمیدونم چرا

واقعا درسته، حرف ها وحتی نصیحت ها همه دروغ،

نه،من کلا انگار به هیچکس اعتماد ندارم،نمیدونم چرا،چه حضوری ،چه مجازی

بهترین کارو شما می کنید،

خب سخته دیگه،انگار هیچکس نیست بتونی باهاش راحت حرف بزنی

واقعا حرف دله منم همینه، من دلم میخاد حرف میزنند از

روی واقعیت باشه

واقعا حرف دله منم همینه، من دلم میخاد حرف میزنند ازروی واقعیت باشه

نه کاری به حرف بقیه ندارم از روی واقعیت باشه یا نه

میگم اصلا کسی نیست که خودم بهش اعتماد داشته باشم،نمیدونم بحث اعتماده یا درونگرایی

ولی نمیتونم حرفامو مستقیم بزنم به کسی

:)

میگم من حتی خانما درخواست میدن میترسم رد میکنم غیر عادی نیس درسته؟

فضا مجازی حرف زدن مشکل نداره ولی عمل به حرف ها

باید تحقیق بشه

نه کاری به حرف بقیه ندارم از روی واقعیت باشه یا نهمیگم اصلا کسی نیست که خودم بهش اعتماد داشته باشم،ن ...

خوبه تا فرد مطمئن نیافتی حرف دلته نباید بزی