2777
2789
عنوان

من خواستم نتیجه رو بهتون بگم

941 بازدید | 81 پست

با کمال احترام گفتم من نیاز ندارمو مشکل حل کردم مادرم هی زیر زبونمو میگشت که چرا چیشده مگه (میخواست ی چیزی بگم بعد بره با پدرم پشت سرم حرف بزنن منو مقصر کنن) گفتم چیزی نشده فقط نمیخوام منتی باشه و تصمیم گرفتم دانشگاه ازاد ثبت نام کنم بادفروختن طلا شهریشو بدم هدفم معلمیه ولی معلوم نیس چی میشه حالا باز کسی دعوام نکنه نگفتم حتما معلم میشم اگه خدا بهم لطف کنه میشم قرار بود برای بچم مادرم سیسمونی بخره ولی چون دلم ازشون گرفته بود گفتم نیازی نیس خودم میخرم من پول یارانمو قرعه برداشتم و ۹ میلیون پول دارم و ۵ میلیونم سکه داشتم قبلا فروختم سرویس کالسکه گرفتم مابقی وسایلشم خودم میخرم به شوهرمم میگم خانوادم گرفته ولی به هیچ عنوان تو بدترین شرایط هم ازشون کمک نمیخوام توکلم بر خداس دیگه نمیدونم ناامیدم میکنه یا سر بلندم

دلیل قهرمم با خانوادم این بود که میگفتن حیف ما پسر نداریم فلانی پسر داره خرجش نمیکنه ما ی پسر داشتیم خونه میدادیم فلان قدر طلا میدادیم ولی منی که تو شرایط بد نیاز داشتم اولش قبول کردن کمکی کنن بعدش پدرم بهم گف وظیفه شوهره که خرجتو بده وقتی از خونه من رفتی ولی باز ادم از دستش بیاد کمک کنه چی میشه بعدم گفت شوهرتم بی عرضه هس و اینا حرفا خیلی دلم شکست مامانم گف تو چشم به مال ما دوختی واسه همون حتی لب مرگم باشم هیچوقت ازشون کمک نمیخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر میکنم که خودم سیسمونی بچمو میگیرم و وسایل دلخواهمو شاید بگین کمه ولی جمعا قراره بهش ۱۷ تومن خرج کنم از این بیشتر توانشو ندارم و پول عید و اینا رو کلا جمع کردم اینا شد نه سرکوفت شوهرمو میخورم نه مامانم میتونه بهم تیکه بندازه حیف که نمیتونم بگم من با سختی دست رنج خودم گرفتم

خب تلاش شوهرت چطوره زور میزنه برای پیشرفت؟

بله شما اقا هستین بهتر درکش میکنیم مستاجریم کارمون خوابیده هر دو خانوادمون پولدارن و هیشکدوم کمک نمیکنن خود پدر من ۳ خونه دو مغازه اجاره داده چن تا زمینم داره و خیلی جاها پس انداز ی زمانی گفتم بیاییم بشینیم خونه شما یکم پول اجاره مارو کم حساب کنین منم خونه ۶۰ متری بی امکانات نمونم قبول نکردن 

الانم متاسفانه مامانم هی میپرسه چرا ناراحتی چرا نمیخوای من بگیرم سیسمونیو البته قرار بود ی تخت و لباس بخره بقیشو خودم میگرفتم که اونارم خودم میگیرم منتی نباشه وظیفشم نیس کاش دست هر زنی به جیبش باشه این مشکلو حل کردم ولی بقیه چیزا رو چکار کنم الان من بگم بابام اینطور گف تو بهم گفتی چشمت دنبال مالمونه ناراحت شدم باز ی حرفی درست میکنن

بله شما اقا هستین بهتر درکش میکنیم مستاجریم کارمون خوابیده هر دو خانوادمون پولدارن و هیشکدوم کمک نمی ...

خدایی بدون پشتوانه زندگی سخته

احتمالا میخان محک بزنن دامادشونو یا از اونور پسرشونو

ولی خداییش من حق به پدر و مادر شما میدم چون احتمالا توقع دارن خونواده پسر کمک کنن

سخته ادم دختر بده به داماد ساپورتشم بکنه 

🧔اقا هستم

اسی به خدا که خانواده من و همسرم هر دو پول دارن ولی درواقع تو سختی و تنگی هییییییچ کس و نداشتیم و نداریم 

و این که بدون وقتی خدا رو داری یعنی همه رو داری دیگه نیازی به بنده هاش نیس  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
خدایی بدون پشتوانه زندگی سختهاحتمالا میخان محک بزنن دامادشونو یا از اونور پسرشونوولی خداییش من حق به ...

من مخالفم من خودم حدودا ۱۰۰ گرم طلا دارم همش مال دخترمه ی روز پسر دار شدم ۱ گرمش هم بهش نمیدم دختر احتیاج داره دخترو فردا انداختن بیرون داداشش نگه میداره باز لاقل پسر میره کارگری میکنه تو جامعه ما خانواده ها باید از دخترشون حمایت کنن اگه ی زمانی ی کاری هم به دستم رسید چیزی گرفتم حتما همشو به اسم دخترم میزنم که دست داداشش بهش نرسه راجب شوهرم میدونم پسر دوسته ولی خودم نه

اسی به خدا که خانواده من و همسرم هر دو پول دارن ولی درواقع تو سختی و تنگی هییییییچ کس و نداشتیم و ند ...

اره ولی خدا هم به ادم توجه کنه شکر میکنم پشتمو خالی نکرد ولی از نظر کاری اینا خیلی تو فشارمم کسی تو فشار من نیس که درکم کنه 

خدایی بدون پشتوانه زندگی سختهاحتمالا میخان محک بزنن دامادشونو یا از اونور پسرشونوولی خداییش من حق به ...

دامادو ساپورت نمیکرد به دختر خودش میداد منم اونو پس انداز میکردم یکمم کارای ضروری میکردم به پسر هم نمیرن به عروس میدن  عروس تو رفاه باشه دختر نباشه به قران دختر من اولویت اول اخرمه 

من مخالفم من خودم حدودا ۱۰۰ گرم طلا دارم همش مال دخترمه ی روز پسر دار شدم ۱ گرمش هم بهش نمیدم دختر ا ...

درست میفرمایید ولی قبول داری که پول یا چیزی که از خونواده دختر به دختر برسه در اصل انگار به داماد دادن!!!

در یه صورت نظر شما رو کامل قبول دارم که زن برایخودش نگه داره نده به اقا که همون اول زندگی توقعش بره بالا

دیدم مردایی رو که فقططط نگاهشون به حیب و دست زنشونه 

وام بگیر،پول از بابات بگیر برای....و....

🧔اقا هستم