خانوما من چند ماهیه خیلی حالم بده ..خوابای عجیب پرت شدن از بلندی.زندگی کردن جایی ک توالت عمومیه و کثیف و زندگی کردن جایی که همه حیوونن فقط من اونجا انسانم.و حمله ی حیوانات وحشی..نمیتونستم ب کسی چیزی بکم و حالم وحشتنااااک بد بود.هروقت آینه نگا میکنم حس میکنم ی سایه ی تاریک رو صورتمه.و اصلا نمیتونم با کسی تو رابطه بمونم...ب دلایل خیلی مسخره بهترینارو رو رد میکنم😭.احساس سنگینی تو سرم میکنم و انگار یکی ب سرم فشار میاره و ن تو خونه قرار دارم ن بیرون...انقد ب چشام فشار میاد ک چشام گود میفتن هستين ادامشو بگم؟😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سودا روی بدن غلبه کنه دقیقا علامتهایی مثل علائم اسی که الان داره تعریف میکنه داره من باهاش دست و پنجه نرم کردم کابوسهای مکرر ترس اضطراب بد بینی و.... ولی خداروشکر سمت دعا و جادو جنبل نرفتم چون میدونستم هر مشکلی که واسه انسان بوجود میاد یه ریشه علمی داره و به دکتر که مراجعه کردم دیدم بلهههه مشکلم از غلبه طبعم بوده و درمان که شدم دیگه اون مشکلاتم تموم شدن
بله سرد و خشکسودا روی بدن غلبه کنه دقیقا علامتهایی مثل علائم اسی که الان داره تعریف میکنه داره من با ...
عه منم مزاج شناسی زدم گف سردو خشک گفتم باز خوبه از سرد و تر انقد بده یعنی من عاشق شیرینیم چیزای شیرین از دهنم آب میاد موقع خواب پرخاشگرم یبوستم رو بازوم جوش زده یه مدت معدم هم درد میکنه یه مدت خوب میشه از این خوابام بعضی وقتا میبینم به نظرت چیکار کنم کجا برم چطور درمان میکنن