2777
2789
عنوان

از این شبا برا همتون آرزو میکنم😍✨

144 بازدید | 17 پست

امتحانام تموم شده و بلیط دارم برا فردا شب ک برم خونه پیش همسرم .. ( بعد از سه ماه دوری🥲)

هیچ استرسی ندارم، همش شوقه🥰

با بچه های اتاق پیتزا سفارش دادیم منتظریم برسه..😁🍕

میتونم فردا تا هر ساعتی ک میخوام بخوابم.. 

چون وسیله هامو جمع کردم و چمدونمم بستم..

همه ی لباسام و حوله و روبالشیم و .. رو شستم .. 😁

حس خوبیه راحتم.. آزادم..🥰

من دلم آرومه امشب.. یع جور عجیبی آرومم

از خدا میخوام قلب همتونو لبریز از این آرامش کنه🤍✨

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی.

سلامت باشی✨

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
الهی عزیزممم انشاﷲ همیشه به خوشی شادی و خبرای خوب بشنویمنم دعا کن

سلامت باشی.. حتما😁✨

ایشالله عزیزم همیشه موفق باشی کنار همسرجانت

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
ای جانم عزیزدلم ماشاالله لا حول ولا قوه الا باالله انشاالله هررر شبت اینقدر خوشحال باشب

ممنونم😍❤️

همچنین برای شما🌹

ایجانم انشالله به سلامتی بری و خیر و خوبی 😍🤍برا منم دعا کن همچی اوکی پیش بره انشالله

ممنونم، سلامت باشی😍❤️

ان شاءالله برای شما هم خیر باشه و یع دل آروم و راضی از زندگی🌹

حس و حالتو دوست داشتم الهی همه ی شبای زندگیت پر از آرامش باشه 💖

ممنونم😍🌹

همچنین برای شما🥰

ایشالله عزیزم همیشه موفق باشی کنار همسرجانت

سلامت باشین😍🌹