2777
2789

هر کلیپی میبنم میگه وقتی تو ۱۰ ملیون داری و شوهرت هم ۱۰تومن پول چک لازم داره تو برو اون ۱۰تومن به خودت خرید کن و به خودت برس قطعا بیشتر دوست خواهد داشت 

من واقا نمیتونم ابنجوری باشم الانم خونه میسازیم شوهرم پول لازم داره منم سنم ۲۰ سال مامانمم میگه شوهر بعد چند سال میگه همه کارارو خودم کردم خونه رو خودم ساختم نمیگه زن چقدر سختی کشید واقا موندم بین دلم و عقلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شاهده خونه کولرش،سوخت امروز من اون یکی گوشی مو فروختم کولر خریدیم تازه رید ب من که پس،فردا نیای ...

انگار همه مردا یکین ارزش از خود گذشتگی ندارن و میفتن دنبال زنی که خرجش بالاست و به خودش میرسه

درست میگه اگه مخفیه بگو قرض کنم برات از مامانی جایی اگه گفت باشه بده که پس بگیری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

انگار همه مردا یکین ارزش از خود گذشتگی ندارن و میفتن دنبال زنی که خرجش بالاست و به خودش میرسه

همسر من اینطور نیست ولی آدمیزاده دیگه آدم جلوی ضرر و بگیزه منفعته

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کاش همین یه درد و داشتیم

لعنت ب روزی که سر سفره عقد بله گفتم

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات