2777
2789
عنوان

کتکم زدش میخام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 83 پست
چی میگی تو گفتم کار پدرش اشتباه بوده لطف کن امضامو بخون اعصاب امثال تو رو ندارم اگرم میخای بگی سایت ...

من خیلی محترمانه صحبت کردم 

ولی شما انگار اومدی دعوا 🙁

بعد تازه شاکی هستی که ریپ هم نزنم 

باشه نخون ولی دوست عزیزم کمی به خودت مسلط باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین یکی از کاربرا چی گفته به پدر اسی که منم گفتم مگه یه رنگ مو ارزش داره که به پدرت اینجوری ب ...

پدر مادرم میگن کسی موهات ببینه ابرومون میره یا فامیل 

قسمت جلو چتریم بلوند بود فقط بعدشم من ۱۸سالمه مگه نباید اختیارم دس خودم باشه

بحث ارزش نیست بحث قانونه

واقعا نمیفهم اون دختر به سن قانونی رسیده نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره؟ قانون کیلو چنده وقتی نمیشه کاری کرد

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
واقعا نمیفهم اون دختر به سن قانونی رسیده نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره؟ قانون کیلو چنده وقتی نمیشه ک ...

چرا دختر ۱۸ ساله باید بجای درس خوندن موهاش بلوند کنه چرا نباید درسش بخونه 

چرا دختر ۱۸ ساله باید بجای درس خوندن موهاش بلوند کنه چرا نباید درسش بخونه

چه ربطی به درس خوندن داره شاید همین بابا مثلااااا روشن فکرش نذاشته

دختر موهاش رنگ کنه عیبه؟!

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
آدم نه زن باید اجازه بگیره چون جنس دست دومه چون متعلق به مرده هرکاری دلش خواست باید بتونه باهاش بکنه ...

پس چرا تو اینترنت زده مجا زات داره فلان داره کتک زدن ب دختر

[QUOTE=344059442]واشعار مسخرست که چون در جایگاه پدر و مادر بگیریم به خودمون اجازه بده علاقه و شخصیت بچمون 

رفتارپدرش درست نبوده....بعضی علاقه هاتوسنین پایین یه جو  زودگذره....سنشون بره کمی بالا...شخصیتشون ثبات پیداکنه بعدبرن دنبال علاقشون...نمیتونن بشینن وببینن.تابچشون به خاطرعلاقه زودگذر....خودشوتوچاه بندازه.....پدراین خانم میتونست باحرف بادوستی دخترشوقانع کنه....نه این راه اشتباه که جواب عکس میده وتنفرمیاره

از نظر بعضی پدرها و خانواده ها دختر مجرد رنگ کنه عیبه

اها چون مجرده باید کاری نکنه عجب

اها چون مجرده باید کاری نکنه عجب

وا عزیزم به من چه رنگ کنه چرا یخه منو چسبیدی من چون خودم مادرم .اینطوری نظر دادم .ولی موافق کتکش نیستم .پدر میاس صحبت کنه با دخترش ولی موافق کار دختر هم نیستم .وقتی میدونه که مثلا دوست پسر داشتن خانواده اش نمیپسندن نباید انجام بده همون طور که خودش کتک نمیپسنده

وا عزیزم به من چه رنگ کنه چرا یخه منو چسبیدی من چون خودم مادرم .اینطوری نظر دادم .ولی موافق کتکش نیس ...

خب خانم شما دارید میگید کارش اشتباهه آخر میگید به من ربطی نداره😐😐😐

چطور خانواده باید از یه فرزند حمایت کنه که سرکشی میکنه اول باید یکم خودش رو اصلاح کنه و تا موضوع دوست پرسرش رو خانواده اش نفهمیدن جمع کنه .یکم که مطیع بشه میبینه که پدرو مادر هم باهاش مهربون میشن

یه رنگ مو مگه ارزش داره ک باباش دست روش بلند کنه؟

فکرشو نمیکردم بخاطر رنگ بیاد منو بزنه 

اومد تو اتاقم با سیم سشار زد منو تو پشتم الان جاش هست ..۱۶/۱۷سالمم بود یبار پامو سوزوند