2777
2789
عنوان

با جاری که زیاد میاد خونمون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی روز اومد خونه تون. اون روز بگو غذای امروزمون سالادها. من چون تو رژیم هستم و قول دادم به خودم که طبق رژیم رفتار کنم اینه غذا. وسیله تو یخچال هست. خودت ی چیزی درست کن. آشنایی دیگه. غذای فردا هم با تو. فقط رژیمی باشه لطفا. ته هر حرفت هم بگو ما که باهم جوریم. این حرفا رو نداریم. شما که هر روز اینجایی. جلو آدم پررو باید پررو باشی وگرنه کلاهت پس معرکه است

یه چند بار پشت سر هم برو خونش جای تنفس نزار تا حالیش بشه

نمیتونم واقعا خودم از بس کلاس و برنامه دارم نمیتونم برم خونه ی کسی زیاد و از اون طرف برنامه هام کنسل میشه با اومدنشون

اینبار ک سرزده اومد 

بگو ای وای کاش خبر میدادین دارم میرم خونه مامانم بعدم یک چایی بزار جلوش تموم که شد بچت و صدا کن حاضرش کن با جاریت از خونه برین بیرون توام برو خونه مامانت یا پارکی چیزی دو دقیقه بعد ک رفت برگرد 

اگه دوباره به پررویی زد و اومد همین کار رو دقیقا تکرار کن دیگه اونطرفا آفتابی نمیشع

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

ی روز اومد خونه تون. اون روز بگو غذای امروزمون سالادها. من چون تو رژیم هستم و قول دادم به خودم که طب ...

یبار اومد خونمون یه غذای داغون ساده گذاشتم خوشش اومد شامم موند ... کسی که پررو هست خیلی سخته آدم دکش کنه ...

اینبار ک سرزده اومد بگو ای وای کاش خبر میدادین دارم میرم خونه مامانم بعدم یک چایی بزار جلوش تموم که ...

اول اینکه من این شهر غریبم از مامانم و فامیلامون دورم 

دوم اینکه یه پررو و پایه ای هست بگم میخوام برم یه جلسه خصوصی میاد باهم دوباره برمیگرده خونمون

صبح علی الطلوع میاد ...

خب رودربایسی داری شما 

حداقل تو حیطه کاری من اینطوری که بیکی بخندی یذره رو کولته فردا 

بخاطر همین تو روابط من خیلی بی اعصاب شدم حتی خانوادگی🤐

مامان دوتا گل پسر

یبار اومد خونمون یه غذای داغون ساده گذاشتم خوشش اومد شامم موند ... کسی که پررو هست خیلی سخته آدم دکش ...

غذای ساده نه. سالاد فقط. جاست سالاد. یا بگو امروز تو رژیم فستینگ هستم. ساعت ده ی چی خوردم. ناهار جزء برنامه ام نیست. شام رو میام خونه ی شما. 

کم محلی / برخورد سرد / پذیرایی کم و نامناسب/ بازدید ده برابر/ باز نکردن در و جواب ندادن تماس حتی اگر ...

همین دیگه اگه میتونستم چنین شخصیتی داشته باشم وضعم این نبود

خب رودربایسی داری شما حداقل تو حیطه کاری من اینطوری که بیکی بخندی یذره رو کولته فردا بخاطر همین تو ر ...

والا بی اعصابی خوبه انگار دیگه از سر و کولم دارن میرن بالا خانواده شوهر

اول اینکه من این شهر غریبم از مامانم و فامیلامون دورم دوم اینکه یه پررو و پایه ای هست بگم میخوام برم ...

قطع رابطه که نمیخوای بکنی

پس فقط دعا کن خدا صبرت بده

چون هیچ راهکاری کارساز نیست

اول اینکه من این شهر غریبم از مامانم و فامیلامون دورم دوم اینکه یه پررو و پایه ای هست بگم میخوام برم ...

خب بگو کلاس دارم برنامه دارم

اگه انقدر پر رو و نفهمه رک و پوست کنده بگو بهش: 

عزیزم من برای تابستون برنامه چیدم و وقتم پره از این بعد هر هفته خواستی بیای لطفا قبلش تماس بگیر که نیای پشت در و من نباشم که شرمندت بشم. 

با زبون بی زبونی هم بهش گفتی هفته ای یکبار بیشتر نیا قبلش هم زنگ بزن وگرنه در رو باز نمیکنم

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙