دوستان من پسرم دوماه ریتالین می خوره بعد ریتالین سهمیه بندی دیروز رفتم بگیرم داروخانه گفت شما تا ده روز دیگه نمی تونی دارو بگیرد حالا خودشون اشتباه کردند یه بار که دکتر 60تا نوشته بود چهل دادند هرچه اصرار کردم آزاد بدین گفت اگه قرار به آزاد باشه ناصر خسرو دونه ای سه میلیون منم پسرم تا پنج شنبه داره دکترشم نیست منشی به نام دخترم خواست بزنه سیستم ارور داد مجبور شدم داریوش نصف کنم به نظرتون کار درستی کردم یا نه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزدلم .من شمارو از تاپیک کودکی با نشانه های .... دنبال میکردم میشه لطفا بگید الان کلام کودکتو ...
سلام راستش الان درکش خیلی از گفتارش جلو افتاده اما تو این دوماه که ریتالین خورد گفتارشم خیلی بهتر شد ولی خوب خیلی جای کار داره الان به صورت فشرده کاردرمان داره باهاش سنجش کار مکینه