2777
2789
عنوان

تکون خوردن یه قل از دوقلو

7810 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خواهرم دوقلو باردار هفته28ام الان میگه ازدیروز فقط یکی از بچه ها تکون میخوره و امروز تعطیله تافردا بره ببینه بنظرتون طبیعیه که یه روز تکون نخوره???علایم دیگه ای هم نداره خداروشکر مثل لک و... 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه جالب که از هم تشخیص داده میشن!فک نکنم طوریش باشه.کلا تو اون هفته ها همین طوری ان.یه روز کامل چرت میزنن یه روز یورتمه میرن

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
منم برا اینکه نترسه همینو بهش گفتم خدا از دهنت بشنوه

گلم الان مسیج دادم به خاله م ، اونم دوقلو دختر داره ، ولی مدرسه میرن ، میگه اصلا نگران نباش ، گاهی اوقات فقط یکیشون تکون میخوره ، به خواهرت بگو نگران نباشه ، ولی فردا بره دکتر که خیالش راحت باشه

گلم الان مسیج دادم به خاله م ، اونم دوقلو دختر داره ، ولی مدرسه میرن ، میگه اصلا نگران نباش ، گاهی ا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی خدا دلتو شاد کنه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

گلم الان مسیج دادم به خاله م ، اونم دوقلو دختر داره ، ولی مدرسه میرن ، میگه اصلا نگران نباش ، گاهی ا ...

چ‌ مهربونی شما 😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

عزیزم یه چیز شیرین بخوره روی پهلو چپ دراز بکشه ببینه تکونش رو حس میکنه یا نه

منم دوقلو دارم

هفته ۳۶یکیش تکون نمیخورد

سریع خودمو رسوندم بیمارستان

اورژانسی ساعت ۱۲شب سزارین شدم

دخترم چون سنگین تر بود افتاده بود روی پسرم

پسرم دیگه جونی واسه تکون خوردن نداشت

به دنیا که اومد کبود کبود شده بود

خدا خیلی بهم رحم کرد

خدایا شکرت.......

منم همین مشکل رو با یکی از قل هام داشتم. هر چند وقت یه بار یکی دو روز تکون نمی خورد و مجبور بودم نوار قلب بگیرم‌. همیشه خدا هم سالم بود خداروشکر‌. حتی شب سزارینمم رفتم نوار قلب گرفتم بخاطر اینکه از صبح تکون نخورده بود. 

الان هم آرومتره از قل دیگه اس

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.

سلام دوستان ما ی گروه تو تلگرا م زدیم واسه دوقلو ها کسی میخواد دوقلو داشته باشه یا دوقلو حاملست بیاد اینجا در کنار هم باشیم

https://t.me/joinchat/EsDTU0LJoE_SAssAX-T9twhttps://t.me/joinchat/EsDTU0LJoE_SAssAX-T9tw

الهم صلی علی سیدنا محمد وعلی آل سیدنا محمد 😍😍😍