2777
2789

الان نوزده سالشه تو روستا بزرگ شده و درس خونده 

اما بشدت باهوشه و اطلاعات عمومیش عالیه 

امسال با اراده شروع کرده به ادامه تحصیل، امتحانات سیکلش تموم شده 

و میگه دوست دارم برم رشته ریاضی مهندسی معماری یا 

طراحی داخلی بخونم 

بسنگ مصنوعی و خیاطی هم مهارت بالایی داره 

میگه نمیخوام تا سی‌پنج سالگی تصمیم به ازدواج بگیرم حداقل, شاید هم هیچ وقت ازدواج نکنم

این بچه چقدر عاقل شده

نسبت به همسن و سالاش بیشتر می‌فهمه خیلی باشعوره

بهش افتخار میکنم کاش منم اراده‌ی اونو داشتم.

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کارش اشتباهه 

باید حداقل دیپلم رو میگرفت

مدرسه رو ول کرده رفته پی ولگردی

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

۵۰ درصد زندگی چیزای هست ک گفتی ۵۰ درصدشم ازدواج

هرچقد پیشرفت کنی و بالا بری ب یه همدم و همراه نیاز داری ب تشکیل خانواده نیاز داری

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
عزیز شما احیانا مشکل ذهنی دارید!؟گفتم در حال ادامه تحصیله با اراده تر از خیلیا

وا چرا جبهه میگیری و توهین میکنی فورا اگ اون دختر خودتی ک مطمعنم خودتی وگرنه اینطور جبهه نمیگرفتی علاوه بر چیزای ک‌گفتی رو تربیتتتم کار کن 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
وا چرا جبهه میگیری و توهین میکنی فورا اگ اون دختر خودتی ک مطمعنم خودتی وگرنه اینطور جبهه نمیگرفتی عل ...

من با شما نبودم اگه دقت کنید

خودم نیستم من ازدواج کردم و بچه دارم 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

انشاء ا... موفق میشه 

به نظرم نباید درسشو ول میکرد اما خوب گذشته دیگه درست نیست که بهش فکر کنه و حسرت بخوره 

از الان ادامه بده با تلاش تا به اونجایی که ميخاد برسه💚 بالاخره میشه فقط باید خودش بخاد💪 

هووم کلا تو شرایط اون نبودم که قضاوتش بکنم. ولی این بلند پروازیش احسنت داره. الان خیلی از خانما با و ...

دقیقاً منظور من همچین چیزیه ک درست بیان نکردم

انشاء ا... موفق میشه به نظرم نباید درسشو ول میکرد اما خوب گذشته دیگه درست نیست که بهش فکر کنه و حسرت ...

طرز فکرشو من خیلی قبول دارم 

اولویتش ادامه تحصیل و استقلال هستش و بعد ازدواج بنظر من که بیراه نمیره 

اینجور آدمای اطرافم ازدواجشان هم موفق‌تر بوده نسبت به بقیه